達哥真係好無常識

236 回覆
18 Like 222 Dislike
全球9成空難都係喺起飛降落時發生,你班傻閪用下腦諗下降落傘喺呢兩個情況有冇用啦。剩底一成唔係空中解體,一係空中起火,你地又用下個柒頭腦諗下降落傘用唔用到啦,達哥係咪9up我唔care喇,宜家就屌柒兼笑柒你班柒頭要幫達哥兜啊

係咪9up根本就係重點,而你就唔care個重點

繼續兜囉傻鳩,咁係咪人信達哥9up啊家下,導人向善?食屎喇喎

話明9UP重真心信, 唔夠人講就話人兜

我信咩家下?有小學雞信啊嘛?話我駁唔到?睇下前面班傻鳩達哥點幫達哥兜先啦柒菇碌

咁係佢問題啦, 我都係果句
咁遊戲電影都唔好發行啦,一陣小學雞信左點算
全球9成空難都係喺起飛降落時發生,你班傻閪用下腦諗下降落傘喺呢兩個情況有冇用啦。剩底一成唔係空中解體,一係空中起火,你地又用下個柒頭腦諗下降落傘用唔用到啦,達哥係咪9up我唔care喇,宜家就屌柒兼笑柒你班柒頭要幫達哥兜啊

係咪9up根本就係重點,而你就唔care個重點

繼續兜囉傻鳩,咁係咪人信達哥9up啊家下,導人向善?食屎喇喎

話明9UP重真心信, 唔夠人講就話人兜

我信咩家下?有小學雞信啊嘛?話我駁唔到?睇下前面班傻鳩達哥點幫達哥兜先啦柒菇碌

你係駁唔到喎, 話人地兜就當駁左架啦?
睇達哥勿認真 上連登都勿認真
人地打緊機又分心去9up同你班人吹水,
邊會慢慢諗完先同你9up
而且達哥每日兩粒鐘冇停過咁up,講錯野有幾出奇

唔識可以唔講 唔使勉強

但係好多人想聽
整降落傘不如整彈射系統
好威威,睇人打機捉到人地講錯野
屌下達哥打機廢咪算囉,唔識以為達哥係開台補習
達哥係咪真係同結衣BB一齊

樓主做乜唔追呢個point講。小學雞真係以為係既喎
借達哥個名刷存在感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞