達哥真係好無常識

236 回覆
18 Like 222 Dislike
聽達哥講野咁認真你先係冇常識wor

佢講到好認真架 唔通唔識分咩

佢咁講有咩問題有飛機之前都冇人預到會有

三萬呎跳降落傘 一出去就凍撚死啦 on9

定係架機失速急降個陣跳
考慮安全都要合乎現實先得

唔通我又話所有陸上交通工具都要設彈射座咩
邊集?
邊集?

Youtube搵
諾貝爾救命獎
邊集?

Youtube搵

至少都講日期啦。
邊集?

Youtube搵

至少都講日期啦。

達哥 飛機
得啦得啦
邊集?

Youtube搵

至少都講日期啦。

達哥 飛機

唔撚該呀
得啦得啦

出賣兄弟
9up當認真
邊個冇常識啲
9up當認真
邊個冇常識啲

聽下啦

唔同一般9up
9up當認真
邊個冇常識啲

聽下啦

唔同一般9up

OK
其實點解一首航空母艦就代表到中國十三億人的夢想?個夢想係想有架航空母艦定係要強大的軍力?中國人發夢都想要強大軍力又係唔係代表骨子內成日諗住入侵人地佔領人地?大統一唯我獨尊的思想從來冇變過,講咩野和平掘起?
其實點解一首航空母艦就代表到中國十三億人的夢想?個夢想係想有架航空母艦定係要強大的軍力?中國人發夢都想要強大軍力又係唔係代表骨子內成日諗住入侵人地佔領人地?大統一唯我獨尊的思想從來冇變過,講咩野和平掘起?

Reported.

佢講科技既可能性,樣樣發明之前都係9up架啦,佢又唔係科學家,使唔使寫埋論文俾你

講吓點解唔得

定係架機失速急降個陣跳

達粉係智障

達哥開台究竟係咪為名氣,明明冇backup佬就冇人識,自己又唔做backup
9up當認真
邊個冇常識啲

聽下啦

唔同一般9up

呢呢句就真係9up
非一般9up

佢講科技既可能性,樣樣發明之前都係9up架啦,佢又唔係科學家,使唔使寫埋論文俾你

9up同淨係9up係兩回事

萊特兄弟同人講可以飛上天 但講完淨係坐係度 一樣係9up

講吓點解唔得

接唔接受到一百蚊坐程巴士?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞