達哥真係好無常識

236 回覆
18 Like 222 Dislike

佢個集講大型客機的

小型都有 佢鳩up大型都應該研究裝降落傘有咩問題?

細機飛幾千米高

大機飛30000米 機外溫度-3x度 上次開個entertainment睇 仲有氣壓問題

跳傘諗住凍死 定係架機開始失速急降 個陣跳?

今日科技做唔到=永遠做唔到?
咁科研來做乜鳩

你唔講我重以為火箭係原條降落返地球先呀

一人一個鐵桶降落地面?

諗住一架機坐幾個人

上邊有幾個design concept 係成個機倉分離
比少少想像好唔好 搵你做科研真係死緊
一個方法唔得=所有方法都唔得

睇落去好有科學精神, 其實最保守就係呢啲人
佢做科研一定會打壓哂啲提出創新IDEA既人

BTW 其實你講野都係好主觀

好心話人主觀自己就留意下啦

細機飛幾千米高

大機飛30000米 機外溫度-3x度 上次開個entertainment睇 仲有氣壓問題

咁科研來做乜鳩

一人一個鐵桶降落地面?

諗住一架機坐幾個人

科研係一步一步建立出黎

天馬行空講出黎係好初步既概念

得個創新而無基礎=bullshit

你呢D表面上鼓勵科研既人 其實根本只係想睇成功故事 好勵志呀blah blah blah

一時就9up 一時就扯到科研

個標準去左邊

你呢邊講科研我咪講科研LO

佢個集講大型客機的

細機飛幾千米高

咁科研來做乜鳩

一人一個鐵桶降落地面?

諗住一架機坐幾個人

BTW 其實你講野都係好主觀

好心話人主觀自己就留意下啦

好客觀WO
你連講都唔俾講,唔係保守唔通係開明?

一人一個鐵桶降落地面?

諗住一架機坐幾個人

科研係一步一步建立出黎

你呢D表面上鼓勵科研既人 其實根本只係想睇成功故事 好勵志呀blah blah blah

咁講個概念出來有咩錯?
萊特兄弟一開始講出來都係比人笑
就係比你依d人笑

前面講左呢個point。追post啦撚樣 要我loop完又loop

所以我問你有咩錯

講個概念出來有咩錯?

講完唔做, 無知呀

咁科研來做乜鳩

一人一個鐵桶降落地面

諗住一架機坐幾個人

一人一個鐵桶降落地面 點解唔得?
做唔做到 同值唔值咁做 係兩件事來

唔合理囉 個個坐戰機 有事就彈射出黎開降落傘 係安全呀

不過咪變左航空業大倒退囉

姐係做到啦

攞黎講

一日有幾多人要飛?

要用到呢D方法 仲有幾多人飛到上天?

咁叫做到?

上邊講左一次 做唔做到同值唔值得做 係兩件事
唔好再柒 你個post一開始質疑佢係冇可能做到

唔好詭辯 做出黎係多鳩餘 咁做黎托? 一味話可行做乜
死啦我睇開d科幻電影
搞到我以為真實世界有超人
我要告dc先得

係度9up

科研係一步一步建立出黎

咁講個概念出來有咩錯?
萊特兄弟一開始講出來都係比人笑
就係比你依d人笑

前面講左呢個point。追post啦撚樣 要我loop完又loop

所以我問你有咩錯

講個概念出來有咩錯?

講完唔做, 無知呀

咁我去起一起樓主底 睇下佢講過咩偉論先
佢應該做好曬研究

我見到佢賭波前冇研究, 所以賭輸
用返上面ching招大絕

其實我都只係9up 你真心左真係柒

我本人話自己係9up 無得質疑啦掛
死啦我睇開d科幻電影
搞到我以為真實世界有超人
我要告dc先得

係度9up

達粉質素
樓主支持食狗肉 有做左研究同行動令香港食合法未?

達粉質素

咁我都話自己都係同你9UP, SO WHAT

達粉質素

嘩,萬能key出現了

如人飲水 冷暖自知

如人飲水 冷暖自知

同你自己講啱哂

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

自己帶野食去吉家打邊爐既人你EXPECT佢幾有常識

達粉質素

屌 樓主真係冇常識

原來你係波台過街老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞