達哥真係好無常識

236 回覆
18 Like 222 Dislike
萊特兄弟真係好無常識,人點可以係天到飛
甘地真係好無常識,印度點可能獨立到
etc
萊特兄弟真係好無常識,人點可以係天到飛
甘地真係好無常識,印度點可能獨立到
etc

9up同淨係9up係兩回事

達粉質素
咁你又聽
咁你又聽

達粉質素
自己上google search SR22 parachute system 先再開post啦柒頭

請指教
自己上google search SR22 parachute system 先再開post啦柒頭

請指教

佢個集講大型客機的
聽達哥講野咁認真你先係冇常識wor

佢講到好認真架 唔通唔識分咩

你真係唔識分

佢咁講有咩問題有飛機之前都冇人預到會有

三萬呎跳降落傘 一出去就凍撚死啦 on9

佢講科技既可能性,樣樣發明之前都係9up架啦,佢又唔係科學家,使唔使寫埋論文俾你

萊特兄弟同人講可以飛上天 但講完淨係坐係度 一樣係9up

達哥有咩責任要實踐佢講既構思
考慮安全都要合乎現實先得

唔通我又話所有陸上交通工具都要設彈射座咩

講吓點解唔得

接唔接受到一百蚊坐程巴士?

普及化咗咪唔使囉

講吓點解唔得

普及化咗咪唔使囉

9up唔使譜

佢講科技既可能性,樣樣發明之前都係9up架啦,佢又唔係科學家,使唔使寫埋論文俾你

所以自己唔清楚既領域咪唔好亂講囉..

唔係話要你係專家先講得 但一無所知就係度評論咪顯係無料到 成個公園呀伯/無腦港女囉...

不過達料盲撐是常識

唔係話要你係專家先講得 但一無所知就係度評論咪顯係無料到 成個公園呀伯/無腦港女囉...

不過達粉盲撐是常識
如果你做fact check 你會發現達哥好多時都講錯

不過達料盲撐是常識

人哋擺明開台就係9up,講咩都會管,專制得你

講吓點解唔得

普及化咗咪唔使囉

9up唔使譜

9up都要譜就唔係9up啦

講吓點解唔得

普及化咗咪唔使囉

9up唔使譜

盲撐到

講吓點解唔得

普及化咗咪唔使囉

9up唔使譜

盲撐到

盲反到
原來達哥唔係直播打機係直播學術台

講吓點解唔得

普及化咗咪唔使囉

9up唔使譜

盲撐到

盲反到

咁我咪話佢無常識 達粉

講吓點解唔得

普及化咗咪唔使囉

9up唔使譜

盲撐到

盲反到

咁我咪話佢無常識 達粉

講出黎啲野有常識就唔係9UP啦, 佢9UP唔代表佢本身冇常識架
如果9UP即係冇常識,我諗歌神譚詠麟2同OLIVIER吉魯既智商連小學程度都未夠
其實佢唔知(定唔記得)警務處處長同三角跳算唔算
我記得佢係三角跳個topic仲搵d外國片證明自己諗法係啱
如果你做fact check 你會發現達哥好多時都講錯

中肯

都係講返個人經歷/詩詞歌賦啦

普及化咗咪唔使囉

9up唔使譜

盲撐到

盲反到

咁我咪話佢無常識 達粉

講出黎啲野有常識就唔係9UP啦, 佢9UP唔代表佢本身冇常識架
如果9UP即係冇常識,我諗歌神譚詠麟2同OLIVIER吉魯既智商連小學程度都未夠

算把啦

平時9up同認真mode講 話分唔出就自欺欺人啦 成班達粉係度自圓其說

唔認我都無你辦法

至於要將達哥同連登一個普通user比 你覺得有可比性咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞