[KPOP] K-POP 2023討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
Tell me what you see
When you look at me
Cause I am a 10 out of 10 honestly
幫SM諗埋鱔稿標題
現在的Kpop是New-A-I時代
aespa "Spicy" 09PM KST Update:

#3 Bugs (=)
#6 Genie (+3) *new peak*
#7 MelOn (+2) *new peak*
#63 Flo (+21) *new peak*

登頂團
放過我哋IVE啦
之前三大女團個post係咪要改了
淨係識笑又話人唔識做戲
唔笑又話人八婆
首歌又唔係真係咁難聽 但似RV非主打多啲
反而Salty & Sweet似Aespa主打
Thirsty就係神級非主打
失望點係無世界觀
證明kwangya好成功洗腦
的確係 唔知仲出唔出ep4
http://youtu.be/-A_6h3nYAvk

好似幾好睇,之前套blue birthday 劇本都唔錯
Salty & Sweeeeeeetttttttttttttttttttt
Ha ha ha ha ha ha
失去左世界觀好可惜
既然都揀得Welcome to my world做先行
Spicy做主打,太保守
Gigi 把聲
spicy先行 + salty&sweet主打 成件事好似合理啲
spicy唔係唔好,但之前build up啲世界觀冇晒,太唔aespa
去男愛豆的簽售會時到處都是打扮的像是女愛豆一樣的粉絲,但女愛豆簽售會卻到處都是這樣的人,能不能阻止他們申請參加簽售會啊…
好中
係女超論壇嘅評論
定係pann/qoo?
Welcome to my world似成隻album嘅intro
但spicy作為主打我又唔點見到關my world咩事 仲以為會有啲劇情睇下
black mamba嗰啲作為主打 歌詞同mv都反映咗個世界觀 依家真係冇曬咁濟
要搣甩秀滿啲影子
我警告你唔好再詆毀我地dive
一人一啖精浸死你
新歌mv feel到sm仲想aespa打入歐美
SM高層權鬥咁辛苦趕走佢點會揾佢返去,不過李秀滿份人係有d諗法,改篇口水歌到拼接曲到AI元宇宙。少左個公司核心決策人係差咁d,未來新女團一出道實放哂D資源落佢地到
中粉貢獻最少80-90萬
登中國頂就有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞