[KPOP] K-POP 2023討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
有唱得難聽嘅實力
有邊个後輩想成為佢哋
本身首歌難聽 點樣唱得好聽
hybe 又贏
個廠地震?
啲fans話係實力團喎
可以同Itzy Nmixx鬥
痴線
搵把入耳嘅聲都冇
Giselle 而家冇爸爸撐腰仲咁搶口
佢全震音笑死
許solo喺48嗰陣都唔係咁樣嘅
個監製、修音同班Pr就真係有實力喇
櫻係咪要學下發聲點解句rap都可以唱到咁難聽
3:15
唱aespa新歌副歌的Karina

影片
https://twitter.com/i/status/1655499304243703808

動圖
https://blog.kakaocdn.net/dn/tUCho/btseseQLnCS/KKh4kcLqYGXkcfkE9NH0y0/img.gif

唱歌很棒 臉蛋很瘋狂

來源: theqoo https://theqoo.net/2796431334

1. 第一次看到Karina做這種造型,太漂亮了

2. 比起舞蹈,我更喜歡Karina的vocal

3. 太美了,好像Netflix美劇的主角ㅠ

4. Karina真的是全能型的成員沒錯

5. 造型正中我的口味ㅠ

6. Karina的vocal比rap好很多

7. 這首歌和Karina的音色真的很搭

8. Karina的低音聽起來更好聽,但是粉髮真的是legend,希望能常常做這個造型

9. 身材真的好驚人.. Karina是神啊

10. 我看到這段的時候也驚呼了一下,因為真的太美了ㅋㅋㅋ

11. 髮型真的超適合

12. 太瘋狂了,真的好像遊戲角色

13. 我要瘋了... Karina啊,因為你,我可能要第一次開始追女偶像了..

14. 我真的對女團沒興趣,但Karina總是觸動我的心臟啊...!!!

15. 這一段真的太瘋狂了ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
佢已經慣左架妹idol果d鼻音聲 畀少d part佢根本係為佢好
成個癲婆咁
取代ITZY嘅實力勁舞團
佢好似唔記得歌詞 之後鳩嗌
平時喺live stage咁自信
encore要唱live勁淆底
應該比牙降唱多啲 櫻企多啲center
牙降喺入面算唱得最好 偏偏今次唱得少
許solo啲音準
一開頭嗰幾句unforgiven咁難聽,原來係假秀智唱
係金高銀

又跳得又唱得 真不愧係隊內既ACE牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞