[KPOP] K-POP 2023討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
大家歌都聽完啦
冇人講咪你講囉,你講好委屈你?

又係喺馬路同車度跳舞
抄unforgiven?
sm係咪好想aespa死
完全get唔到首歌
Thirsty 同salty&sweet正好多
啲造型發生乜能嘢事

00好撚大
Salty sweet 先係 Aespa風格,首主打似B-side 多d
間接體驗IVE的簽售會.twt

評論:
— 一些有味道的圖片
— 這不是在虐待兒童嗎
— 省下5次去簽售的錢就可以去植發了
— 去男愛豆的簽售會時到處都是打扮的像是女愛豆一樣的粉絲,但女愛豆簽售會卻到處都是這樣的人,能不能阻止他們申請參加簽售會啊…
— 應該立法禁止醜的、臭的、胖的、禿頭男來參加簽售會
— 還以為是同一個人 沒想到竟然是不同的🐷

歧視連登仔
明明隻Salty&Sweet唔差又唔用黎做主打
反而用呢隻
冇我哋阿窒C科金,你哋邊有Gucci LV Dior Givenchy 戴
好行貨
Highest 1st day of sales by female groups on Hanteo history:

1. #aespa, MY WORLD — 1,192,976 *still counting*
2. #LESSERAFIM, UNFORGIVEN — 1,024,034
3. #BLACKPINK, BORN PINK — 1,011,266
4. #aespa, Girls — 806,891
5. #IVE, I've IVE —  601,689

男團咁,音源廢到仆街,得番銷量打j
其實AI 種樹或者好好多
懷念秀滿了
好好奇音源會空幾
可能Day end實時排名仲衰過空果個鐘

幾大考驗 Girls仲好
搞唔掂喎呢首歌完全壓唔住隻專其他歌
雖然話唔玩概念,但係估唔到直接係零概念
有得J好過無得J
唔怪得李賽侖想番屋企、仲有Rei妺同定延
是旦租間大屋拍個mv 咁 再加D 廠景
假街景LE 唔識串都拍得吸引好多
真心似B-side
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞