推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
有冇苦主可以聯絡一下小弟?等本大師推上報?
sadbitcoinmining@gmail.com
push!

我已比火燎森block左, 之前質疑個Difficulty係咁升, 講下個風險, 而佢做法係:
1. 有人用粗口鬧我(無特別cap 圖唔知係乜人...)
2. 以對話出現人生攻擊為由, 刪我留言, 仲block埋我(明明我係被人攻擊果個).

咩用心大家明白了.

利申:
1. 你地口中的傻仔, 開了2張1T contract 試玩.
2. 特登開個連登戶口入來推post.

巴打可唔可以SEND個EMAIL來講下你經歷?
sadbitcoinmining@gmail.com
條pk最近推緊部售賣機可以賣埋廣告,不過啲邏輯好9流,係on居仔先信

呢個?
條pk最近推緊部售賣機可以賣埋廣告,不過啲邏輯好9流,係on居仔先信

呢個?

唔係,佢間係“天機科技”經銷。
佢反而可能係問你講哩間攞機,佢再mark高個價賣俾佢信徒。
推上報
摩通CEO都話bitcoin係一個騙局,成班傻仔覺得火火燎森會醒過摩通CEO

http://news.cnyes.com/news/id/3920583
摩通一邊痛罵是騙局一邊卻低價偷買比特幣ETN
摩通CEO都話bitcoin係一個騙局,成班傻仔覺得火火燎森會醒過摩通CEO

http://news.cnyes.com/news/id/3920583

口裡說不 身體卻很誠實

我覺得可能有人特登落Dimon面....
如果佢真係吹跌, 都唔駛講到咁盡....
同埋買得咁少...

呢個?

呢間天機科技同呢間iApp有合作關係

呢個?

Yes
聽講佢d 信徒就黎比人打靶
聽講佢d 信徒就黎比人打靶

推上報 啪啪啪 推上報 啪啪啪

東週刊記者朋友你好

呢個?

Yes

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞