推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
民事變刑事,正戇鳩仔

講到立法權喺你手上咁樣

支持火生快d報警辦理刑事檢控
有冇人同我一樣諗唔到民事可以告乜 誹謗

虛張聲勢

查實只要有人出面告佢
寄望一下商業罪案調查科有圖有文有埋證人鋤佢好過

利申:以前有fd做過類似傳銷之後賠撚到臭閪

巴打可唔可以講多少少?
要D咩圖文先做到證據?

呢加夠入啦
係睇佢留言個D水魚會唔會企出黎,企出黎開個頭,姓火既已經唔洗係香港生存,洗定8月15入去坐都得

一定要事主先做得
睇定啲先再作評論
呢d公司都冇礦場。
就算有礦場 點解自己唔賣出去 要搞份合約咁賣俾人
話佢呃人都係刑事 勁
睇定啲先再作評論

曬鳩氣,你試下係佢度留言你就知啦
上邊有個巴打都講得好清楚, 做曬excel計
我當日係佢度留類似既番言, 我做曬圖表, 佢過幾日又係偷偷地del咗我

知唔知點解我backup呀, 你一早出撚曬名啦
我係你個19post度句句好聲好氣
一句粗口都無講呀
你咪又係DEL鳩我
咁撚把炮send埋律師信俾我呀
我驚你份回傭唔夠用咋
大力一推

一句粗口都無講呀
你咪又係DEL鳩我
我驚你份回傭唔夠用咋

support
可唔可以向SFC 投訴, 佢有無license 做investment advisory?

唔好放過條仆街

唔一定,因為可能會睇成為broadcast/journalist去做advisory
which is not required to be type 4

不過我覺得可以compliant下,因為個case有點似collective investment scheme/investment advisory service

投啦

一句粗口都無講呀
你咪又係DEL鳩我
我驚你份回傭唔夠用咋

support

火燎森老母比狗屌啊
pish
push
呢個正仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞