推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
翻車魚準備全面進場

但可能得一條而且姓火
摩通CEO都話bitcoin係一個騙局,成班傻仔覺得火火燎森會醒過摩通CEO
關於比特幣大跌

數字貨幣嘅投資不嬲都大上大落, 好穩定嗰陣時候可能已經十幾萬一個, 六七月一開始講嗰陣時候,試過一下就跌四成, 去到一千八百幾 , 之後又升上五千 , 大上大落係必然, 1買係咁升其實只係自己好彩, 如果心理質素唔夠強 ,根本就算呢個投資,最後可以令你變成億萬富翁,你都唔會捉得緊。 而家只係一個好細嘅考驗。

其實我買比亞迪 ,當年唔單止係我全副身家, 我仲要當埋條底褲咁樣借錢去買 。揸咁耐佢成日都58跟住跌落去8蚊, 試咗好多次, 甚至乎咁大隻股票一日跌五成都有佢份, 如果要跳樓我一年要跳三次 ,大家仲記唔記得當年斬倉日, 一個鐘跌五成 嗰陣時候我做咗啲乜嘢? 全部都有即時記錄喺呢度!

我係沽曬其他股票再 篤手指 , 仲要同證券行 傾咗成十分鐘佢先肯批個貸款畀我 ,即刻增持咗比亞迪, 一兩日就賺返五成, 如果一大跌就淨係識得獸叫, 唔冷靜啲去分析, 你唔單只會錯失機會,仲會做錯決定 。

山頂唔係幻想出嚟,係一步一腳印咁樣爬上去。 我唔覺得投資嘅錢易賺。 唔好諗住撳個掣就一朝發達。

hold 貨就係,佢果d mining contract 咁跌法仲唔打靶?
今日btc 乜價?
條pk 哩排狂推嗰部智能售賣機,估計係由間叫Gritus 公司出產,而再有間叫iapp 嘅公司獨家代理。相信佢都係問佢攞貨。其實佢吹嗰啲乜9廣告概念,咪又係抄人橋,最算有乜新加野,調轉個supplier 咪又可以照copy, 而且間iapp已經做左一排,睇唔到條pk檔新野有乜競爭力。不過咁樣都夠胆死收多無部三皮野兼要一炮過俾錢,當佢班信徒係提款機。
點解仲會有人信佢

先求知後投資,

衣條仆街都水過好多人買日本樓, 重信佢果班真係抵死

不過蠢人錢真係易呃

日本樓係Sale 日本永住權。
點解仲會有人信佢

先求知後投資,

衣條仆街都水過好多人買日本樓, 重信佢果班真係抵死

不過蠢人錢真係易呃

日本樓係Sale 日本永住權。

買日本樓冇永住權嘅,要做生意先得,冇記錯50萬港幣以上

http://www.yehland.com/2017/03/japanpr.html
嘩條仆街轉身話一早知大陸bitcoin平台會爆煲
條pk最近推緊部售賣機可以賣埋廣告,不過啲邏輯好9流,係on居仔先信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞