推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
信用卡等於九折挖礦....係咁叫人碌卡...真係痴線....
好文推一下
萬變不離呢期我賺夠見同你地有緣醒d好野大家搵錢
冇人話過bitcoin唔賺,問題係叫人買個有唔細機率血本無歸、回本期極長既合約去挖礦,而唔係直接買一粒
有個疑似分身page
https://www.facebook.com/%E8%AE%93%E6%AF%94%E7%89%B9%E5%B9%A3%E7%82%BA%E4%BD%A0%E5%B7%A5%E4%BD%9C-140062653253932/

識放referral梗係放呢度!!

Reported.

D文路同 60萬個例子 一睇就知係佢
有個疑似分身page
https://www.facebook.com/%E8%AE%93%E6%AF%94%E7%89%B9%E5%B9%A3%E7%82%BA%E4%BD%A0%E5%B7%A5%E4%BD%9C-140062653253932/

識放referral梗係放呢度!!

Reported.

D文路同 60萬個例子 一睇就知係佢

重點係同一個推廣碼...
噢,其實條友依家改哂post既link ,但都繼續推呢間野,有小小鬼,等我研究下個粉腸先,重有呢期佢成日打飛機喔,好似好多留言有小小膠,唔知係咪自己人。
噢,其實條友依家改哂post既link ,但都繼續推呢間野,有小小鬼,等我研究下個粉腸先,重有呢期佢成日打飛機喔,好似好多留言有小小膠,唔知係咪自己人。

佢個main account唔係比果間公司暫時block左查資金來源?
有可能係開多幾個分身比code出去分散d拎佣金

我都覺,有d似自己買ac自己留言

佢個main account唔係比果間公司暫時block左查資金來源?
有可能係開多幾個分身比code出去分散d拎佣金

唔使諗太複雜
(唔知會唔會俾人告)
所以當有人抄佢文賺佣而又唔知點解由得佢
一個唔覺意有咩事個page摺左就冇仇報
所以我地唔可以俾呢D人借火兄之名去賺錢
我要同facebook反映下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞