推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
我唔直接答你
我用例子答你

例子1:
難度唔升+價格唔升(無可能出現) 掘一年

Mining先比直接買BTC多

例子2:
難度每次升5%+價格唔升 掘一年

傻既都識睇

例子3:
難度每次升5%+價格每14日升5% 掘一年

例子4:
難度每次升10%+價格每14日升10% 掘一年

咁唔係直接買coin比mining 好咩 火生
睡前一推
打官司都唔撚驚佢啦 屌佢老母證據確鑿
打官司上晒新聞打輸佢仲撚大獲 食屎狗
打官司都唔撚驚佢啦 屌佢老母證據確鑿
打官司上晒新聞打輸佢仲撚大獲 食屎狗

爛狗閪
到時個死閪嘴俾法官大人一把一把啪啪聲咁星埋來
係告就快D呀
做咩佢唔炒番股要做呢d

佢真係有料 就唔洗搞呢D小動作啦

傳聞佢當年既響朵作中石油根本無賺咁多

D人計到佢就算係當時最高位放哂都賺唔到佢講個錢

所以仲有人信佢真係on99
叫人碌卡投資呢下都真係好痴線
研究變刑事,邊條罪可以入刑事阿火生

奷奷嚟?
做咩佢唔炒番股要做呢d

佢真係有料 就唔洗搞呢D小動作啦

傳聞佢當年既響朵作中石油根本無賺咁多

D人計到佢就算係當時最高位放哂都賺唔到佢講個錢

所以仲有人信佢真係on99

數都唔計下就鳩up

不過有人信
有冇人同我一樣民事可以告乜 誹謗
有冇人同我一樣諗唔到民事可以告乜 誹謗
無商不奸啊

雖然睇Facebook post 都知係騙案
點解仲會有人信佢

先求知後投資,

衣條仆街都水過好多人買日本樓, 重信佢果班真係抵死

不過蠢人錢真係易呃

日本入籍難,樓市又死水左N年,又嚴打Airbnb, 出租俾當地人又蝕一堆中介費。基本買日本樓=幫日本銀行體系科水。
根本就係另類賣料狗

諗深一層如果咁好賺點會益人

利申:有個伏已中既fd買左佢推介個間hashing24,仲有叫我玩埋一份,之前差d把持唔住想買小小,好彩依加有巴打出post屌

Bitcoin 只會一路小,要不斷提升掘礦硬件。
掘乜Q呀,.
D大陸佬成車成車display card買
又免費電
根本就係另類賣料狗

諗深一層如果咁好賺點會益人

利申:有個伏已中既fd買左佢推介個間hashing24,仲有叫我玩埋一份,之前差d把持唔住想買小小,好彩依加有巴打出post屌

Bitcoin 只會一路小,要不斷提升掘礦硬件。

係睇好就直接買啦
比錢d agent賺?不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞