推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
複製緊火尿森神郡之路嘅唔少,簡單講方式

30歲前投資XXX得到第一桶金

出書開班教人發達,利用媒體增加知名度

搭雞棚

唔止火尿森,留意吓會發覺用呢個方式嘅人唔少

最緊要有本書,又寫下鱔稿登報紙
響左朵d人有野自然搵你

從來都覺得投資要上堂係好on9既事
教人投資要按樓果d更加on9

一係學股神放長線,一係索羅斯對沖玩外匯。
內媒消息指,有比特幣交易平台已經收到了關閉的通知。不過,包括火幣和OKcoin幣行在內的兩家平台回應稱,平台仍在正常運營當中,尚沒有收到上述通知。消息稱,關閉的是那些規模較小且有ICO代幣的比特幣交易平台。

另方面,中國互聯網金融協會發布關於防範比特幣等「虛擬貨幣」風險的提示。提示中稱,近年來,比特幣,萊特幣以及各類代幣等所謂「虛擬貨幣」在一些互聯網平台進行集中交易,涉眾人數逐漸擴大,所形成的金融和社會風險隱患不容忽視此次。提示有關風險是為了幫助社會公眾正確了解比特幣等所謂「虛擬貨幣」,認識投資風險,保護自身權益。
仆街仔又有新搞作,有冇青研究下,咩比凸幣機

呢條友搞乜都唔使理佢,咁多年靠吹冇好嘢嘅
BTC 跌到仆街
出事了
之前用信用卡買既人應該要跳樓

上網做吓research 就知佢食水深
依架叫人買可以收比特幣嘅自動販賣機
依架叫人買可以收比特幣嘅自動販賣機

仲要一年之後先用到bitcoin買野,風水佬呃你十年8年,呢個老千就一年
間挖礦公司24hash係東歐果邊?
中國打擊走資點都打唔到吧

係咁叫人要快d碌卡開合約挖,
醒嘅話套現一個個coin 買啦

whatsapp 同VPN 話停就停。
只要一聲令下,火幣網呢D平台即跪,禁止所有交收。

你估仲有無咁多人有熱錢炒起

估能中左

塨喜班傻西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞