推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
複製緊火尿森神郡之路嘅唔少,簡單講方式

30歲前投資XXX得到第一桶金

出書開班教人發達,利用媒體增加知名度

搭雞棚

唔止火尿森,留意吓會發覺用呢個方式嘅人唔少

國之將亡 必有妖孽
其實一係自己買架生自己刮

一係自己用知己個wallet黎買入然後offline

你根本唔駛搵D公司黎同你store或者做買賣....用個D公司係on9

利申:幫人整過呢D場
如果炒賣有70%必勝方式,識嘅一定唔會公開,出書開班快得過贏?

點解通常定位自己30歲前或附近成功有第一桶金? 製造「少年股神」「少年樓神」「青年才俊投資專家」?

好簡單,迎合市場搵快錢嘅口味,如果話比你聽工作努力搵正財,投資投機揾偏財最快要48歲先可以財務自由嘅話

相信搭唔到雞棚搵食,因為同年齡唔匹配,真係到咗嗰個年紀達成財務自由,已經冇必要搞咁多嘢

呢啲人有一個共通點,從未知道佢嘅資金點嚟,同證實佢宣稱嘅財富,往往係事後附加上去

15年四處係「excel 股神」,16年變身「深圳樓神」,原因係16年股市大多數老散冇興趣,呢啲「X神」會因應市場熱點轉變

配合神話去搭雞棚增加說服力

所以會出現冇嘢撈嘅火尿森碌卡透支50萬買中石油賺1千萬嘅神話故事
條友洗唔洗咁hard sell
講d 野仲hardsell 過呃人倫敦金果d
但又一堆人落答bor
火尿森日本樓雞棚

http://hk.apple.nextmedia.com/nextplus/周刊財經專題/article/20140612/2_17290139/踢爆日本樓陷阱

小心阿火生話要搵律師重話要刑事檢控你阿

btw話證監會查但好似冇下文?
火尿森日本樓雞棚

http://hk.apple.nextmedia.com/nextplus/周刊財經專題/article/20140612/2_17290139/踢爆日本樓陷阱

佢最好告生果,2014年報導
Bitcoin升穿4000美金
信火生 得永生
呢條真係人渣黎
蘋果有沒報?

要推多啲引起注意先得,或者苦主報料生果
火尿森日本樓雞棚

佢最好告生果,2014年報導

突然覺得個D落塔既真係唔抵幫

唔好咁話我啦
...
其實自己買機可以搵到食,要係大陸工廠偷電。
直接買 就上10000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞