推上報)[不斷刪留言]仆街火燎森收佣叫人碌爆張卡買 Bitcoin

1001 回覆
477 Like 3 Dislike
喂,你唔係光明正大嫁咩,做咩e家改post

廢老得撚閒同你開butcoin wallet

識買依家買定ETH抵好撚多
你敢年頭渣,發左啦

點睇之後走勢?
你敢年頭渣,發左啦

點睇之後走勢?

果輪係ransom ware先上得咁急啫
你敢年頭渣,發左啦

點睇之後走勢?

果輪係ransom ware先上得咁急啫

近浪應該係套免費送嘅 BCash 加 BTC
嘩 你老尾 講到自己allin咁之前又話bitcoin只係自己最少數既投資 仆街森
放refe link又唔撚同人講自己有得分
騙騙
這樣是不對的,要多點推POST
唔推唔係人,垃圾深,食屎啦
發達啦

日本工資通縮左三十年就係日本政府同銀行串通令樓價唔跌,等銀行唔會一鋪清袋。你同我講佢啲樓會升???
佢而家好似係睇好隻股,但永遠唔叫你買正股,剩係叫你買輪來玩
好撚正啊,佢D,Post,講到Bitcoin 升,你地信我依家賺錢。我心諗,今日聽條受害者講,信左佢,玩左半個月,拎反0.1之後,知道輸硬,之後提現,拎左去poloniex ,放左成8日4%loan ,0.1回到0.132,之後換埋BCC,有0.15,唔知啊火蛇班信徒依家有幾多。

前日有部車衝紅燈,差D車到我,我備左案先。
多謝閣下與香港警方聯絡。您的案件,我們會儘快交由相關警署跟進;
您很快會收到回覆電郵, 電郵上會附有警署的檔案編號。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞