黃師傅精心打造居屋 ~ 做工程 勉強無幸福

558 回覆
445 Like 33 Dislike
請你拎個point 出黎再9upper
又唔放得重,一定會冧
無point 就收埋自己, 唔好再出黎柒
睇唔出你識d乜, 圖又無, point 又無, 收埋la
講點解你估底係去水, 又要包隔溫皮

答你就答la, 柒頭
今次呢個點睇都唔係C字啦下嘩
屌邊間做冷氣啊?
正仆街,開佢名
冷氣呢D咁大工程安裝既 一定要搵百老匯,豐澤大既買先安全,有咩可以嘈,搵細店慳,3,5幾百

叫人跟一跟手尾都跌返曬出來
睇佢包返高位應該實有落泵 冷氣呢啲位冇得呃啦 一定嘔撚到仆街
標準做法
唔係講左開哂啦咩?
撐黃cfu
見今次真係冷氣佬太廢 好心就唔好慳個筆錢 比得個個師父就一套整晒慳得幾多
其實煤氣爐咁整正常
但咁倒收角碼好容易奶野
裝唔到重野
應該收多d角碼最少
黃師傅早晨
咁整都話正常
煤氣公司黎到要打開部機黎睇就笑左
重要下半露出黎

上面兩條友去水都未分到就開始嘈交
重咁大聲講去水係最下面果條
咁係裝冷氣果個on9
抵鬧啦
正常
有煤氣師父上黎整咪預先拆左塊板比佢上黎整
煤氣爐一年都唔會整一次,壞更加係無十年八載都唔會壞
已經做左生口咗整真係好正常
煤氣標都一樣係收入櫃
係唔係要做番明佢?
其實裝冷氣又真係冇乜責任要理你

你話部機撼頭 咁係咪果陣已經做好條樓梯
唔係邊個估到你有條梯係到 一係你就開埋墨

然後趟門又有乜責任要理你收唔收到口 不嬲行規都係包尾殺架啦

做暗喉呢單野都冇責任要幫你咁做

不過擺到明做之前冇夾清楚架喇
Btw條喉好似唔夠斜會唔會倒科
弱智一問

裝呢d 附近唔係應該咩都無好d 俾佢散熱?
死廢老 無料扮四條 唔抵得啲後生咁好生意成日係到屌 又藍撚到黑 叫藍師傅算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞