黃師傅精心打造居屋 ~ 做工程 勉強無幸福

558 回覆
445 Like 33 Dislike
但納米私樓根本已經幫你擺好晒位,自己做到決定既可能剩返自己張床 連梳化都擺唔到,其他啲櫥櫃冷氣機果啲根本已經無得選擇
所以有得揀,千祈咪住香港
角碼做生口仲要話做超過600套廚櫃,我地除咗廠無做,現場改先會用
利申:裝過千套廚櫃
次次去和田都見到佢部van,有無咁多手尾呀🤣🤣
如果有睇開新公屋居屋片果啲,咩皇后山,菁田和田呢浸全部有呢類間隔,所有工程咩大司傅咩設計公司甚至你去宜傢睇都一樣,啲櫥櫃都係會咁留熱水爐口,係呀放唔到重野架。

而如果你睇屋契,係呀!規定左個位係唔俾郁架,你想郁都因為設計係唔會批。 你見唔見住家choice都拆野, 但起返都係唔會點改呢啲位,唔係唔想,係唔俾改,所以...。

而豬腸,你只要俾冷氣公司做,全部都唔會幫你臨時做起個箱入面,要做起入面一早要同電器公司夾好,咁佢哋會寫埋起張單入面加錢,仲有個木箱做得離頂太小,如果一早想放出風要同黃司傅夾做大啲個木箱同安排好機位,豬腸走位,爆口位收口位等等,當對方話我識做等等千祈咪答應,要對方做好尺寸圖
同樣呎數 做梗廚就可能少間房
可能泊車當宣傳
我寧願佢正正經經係下面裝2個三角架之類既野,起碼食到力
有講過收幾錢?
上面班人平時過馬路應該都跟足指引
良好市民

又好少用個廚房, 唔知廚房最多雜貨
無地方放野都OK
好似電制個大制咁, 其實好少會較
裝左到個爐壞左,就真係隨時整崩整花啲磚 好兩睇 唔整上面仲可以要黎放下垃圾袋 食物保鮮袋呢啲較輕既野
納米樓以為只夠放床, 其他野乜都放唔到

可以點玩?

啟德186呎開放式戶平面圖
原文網址: THE HENLEY I 公布樓書 細絕啟德186呎開放式戶平面圖曝光 | 香港01 https://www.hk01.com/article/617553?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
濕鳩黃c苦鳩up,裝冷氣只包基本拉位安裝架啦,要入櫃又暗位走就要一早出聲同加錢計位架啦,數左幾十年人都呃人,明顯係個客無事先安排落場睇位加錢度位
黃師父話舒服就得啦,無預你哋放重嘢囉

師傅識玩曲線
親生示範咩係低學曆
開利分體好似唔係行泵去水, 但D喉高過部機 咪好快漏水?
原先個冷氣佬真係做斜水喎
隻隻都係自己安個泵架啦
佢可能駁左去廚房去水。
https://youtu.be/gBQUg5zeDGM

Wong cfu 出左下集
幫弱勢社群但又唔出半價優惠俾公屋業主 你叫班公屋鐵粉情何以堪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞