黃師傅精心打造居屋 ~ 做工程 勉強無幸福

558 回覆
445 Like 33 Dislike
咁都唔係打手,幫佢宣傳到成個連登都睇緊。錢都唔收佢啲片真係咁好睇
個客揀個部開利咪又係美的機
講真,全屋最大敗筆就係個冷氣
黃師傅屌得好。

紫色係個客人喜好姐
係肉痛架啦,但都冇計
唔通叫d 新私樓走明喉咩
開利美的都叫識先啦
黃CFU 果隻冷氣牌子好似個名都up唔出
好似叫咩comfee?
間屋d色 好似人地D 3D圖未 出效果直接print screen 咁
格力都好過佢
美的副牌
#條片SHOW咗用半透玻璃門,屋咁細, 又要放晒基本野, 唔放到咁密真係無計WOR

你畫個則, 酒店訓幾日無乜所謂, 長住點都有集物, 到時放廳定枱面

話人似20年前, 咁你又點顥得唔似20年前?
我話20年前D屋大D, 呢間咁細, 好現代呀,你呢? 夠光? 以前唔諗光架?

你又係似黃屍父咁, 屌人做得唔好, 自己又唔係做得好

BTW, 你同黃屍父無分別,唔諗下2母女住, 要分房
返幾個大衣櫃點生活,唔分房點帶條仔返屋企仆野?
一係全露明 一係櫃全遮 半支半一定係做錯
仲話自己做設計 外觀都柒過乜啦
你喜歡就好, 跟自己喜好去做,
有自己屋, 成年人ok?
會唔會係差果少少位儲物 口講知要維修 根本係諗維修就唔會咁樣含住
成件事就係個客諗縮數 又唔同裝修果邊溝通先出現呢個問題 人地純包安裝邊會同你諗咩設計 諗咩撞唔撞 行咩暗喉 條19黃師父包鳩晒黎做個立場根本唔同 佢歸究落個師父到做乜
之前話人地啲櫃唔係圓角
依間鞋櫃又直角 廁櫃又直角
我又唔係咁睇, 唔通個冷氣佬幫你頭頂天花咁行,你又要硬食咩? 無理由唔問業主,要加錢一回事, 但無理由冷氣佬想點就點
佢單方面咁講姐,當時係點真係羅生門。
睇埋後面佢自己咪又係串柒柒,話一日未交貨張床係佢既唔踩得,一陣鑽完塊板反口話人整爛佢d 野咪on99.
Let's go~
我就係唔係好明,又話塊板係佢開俾人,咁點解冷氣個位唔係佢劃定/𠝹定
要拆爐嚟check
你話呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞