黃師傅精心打造居屋 ~ 做工程 勉強無幸福

558 回覆
445 Like 33 Dislike
真 裝呢個位 維修位都真係諗過 下手最壞都係𠝹板搞 仲要底板本身都係生口 維修起嚟都算方便

似2條 pipe 都唔係去水用
預十年睇一次, 你揀十年方便一次, 定係十年唔方便放野?
你唔識其實可以就咁睇人討論唔洗特登搵幅原理圖出黎
成隻L櫃櫃底剩係用L碼收實 放得啲咩重野
衰啲講句過多幾年怕佢啲螺絲都鬆
黃師傅嬲既係你裝撚完冷氣之後
裝唔撚到道門 咁先免費出手
好似上面師兄cap圖咁講
係現場明知有問題仲比佢裝
都唔知係邊個on9
一係就居心不良 一係就為左拍片屌鬼
冷氣師傅應該都係跟公司指引安裝
裝暗喉出事負責誰屬
有咩高見? 有圖好過成班唔識又9up
成套頂櫃都係咁上下裝上牆, 最多都係多條鐵rail 方便裝, 唔用螺絲用乜野?
倒科姐唔怕既最多濕下面度門
你意思係, 連去用都無裝? 睇片唔見有第3條pipe
間野啲色用姣婆紫
之前有一條片係咪就係個客搵佢裝
跟住裝整都唔啱間冷氣公司規格,搭咗幾次棚嚟整
佢又屌撚晒鬼屌冷氣公司
隻紫色搞唔掂
肉酸到爆
佢咁樣裝一定唔可以放重嘢
隻L碼掉轉裝,塊板long係上面就得
十乜年

有時黑起上嚟,你新爐都一個月壞一樣嘢
裝冷氣個位哥仔真係抵罵,條管凸曬出黎勁核突🤮,點樣收貨呀。佢真係幫你裝左部冷氣,乜都唔理

不過經師傅改完 條去水喉 好似高左好多
唔知會唔會 去水倒灌
之後咪𠝹板開生口加泵再收口,又賺多Round,好波
有機會
改日一定加錢加一工 因為都叫左人黎
明喉易搞咁多
暗喉功夫多一定加錢
唔似, 去水唔使咁大條, 又唔使包
咁搶口以為你識, 原來就係9upper
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞