[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (16)

998 回覆
2 Like 1 Dislike
3*5

Facebook 上公開社團「惡靈古堡愛好者」的網友「李郡」,日前分享自己是某間傢俱行的業務,並且收到了一名客戶的詢問,只見對方貼的畫面對於玩家來說實在是太熟悉,不就是《惡靈古堡4》重製版嗎?讓業務忍不住問:「另外,您也有玩惡靈4...?」

讓其他網友看到這對話後笑翻,稱讚那位客戶真的很識貨:「這桌子物美價廉、別人是防彈、這個不止防彈、還防火箭砲」「如果要送到保護傘地下室不知道簽約物流會不會直接毀約?」「另外詢價打字機的部分」「這不就一般白鐵工作桌www」「拿遊戲畫面去家具行詢價,是否搞錯了什麼?」

有趣的是當網友問「請問你們這有同款殭屍嗎?」,該位傢俱行業務馬上回應:「我上個月有個禮拜趕案子,一天睡2小時左右,那時候的樣子很像。」
真,打到入城堡即時舒服晒,冇晒火力問題。之後啲錢留返買火箭炮嚟打軍佬同教主就幾輕鬆
睇你鐘意先甜後苦定先苦後甜
入城堡save次數少於或等於5次就會少好多壓力。城堡水舞廳、雙鋼爪同過山車係必定會save一次,仲有兩至三次save就任君選,之後去到孤島仲有四至五次save啱啱夠用
慘就慘在揀左hc,用3x粒手槍彈打兩隻電鋸女人,靠其他dump燃燒彈既敵人幫拖
打左成晚終於過左
3個半鐘上島
應該都穩
仲有錢買一支火箭炮
諗緊用黎打教主定教官好
雙鋼爪 可以唔save 閃光彈大法
拎到打字機 升埋無限彈 就好輕鬆
用咗四個重型
𠵱個情況拉結界打啦
慢慢瞄省彈
你揀得hc都係為挑戰為好玩
更新咗之後係咪用唔到skip村長bug
Lag到喊完全玩唔到
我想問15章俾蟲撞紅外線果下係咪運game黎?
我見d片都係先射樓梯口隻蟲,再衝去紅外線前,然後就俾蟲撞done
點解我跟足晒,但又豬搞又俾上面隻弓手搞,蟲就唔q撞
infernal拍拍機 我玩足3個鐘先過
我玩過一次 完左 白金埋就 完封左re3r
琴日見到orc玩speedrun
又有bug 可以bug 到火箭炮扣手槍子彈
唔一定要被蟲撞,我被士兵斬都穿到
總之有敵人推前你就得
Seed呢
可以兩個都用火箭炮
2週目HC暫時鐘數黎到02:28小時
準備打chainsawomen
拍拍機係邊段?
無咩印象
4:05 15章
穩了仲有錢入多支火箭炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞