[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (16)

998 回覆
2 Like 1 Dislike
唔洗爭啦,直接行Chrieon 呢條線咪世界和平
Ashley 就等我接收啦
我都覺
手炮轟幾槍就死左
睇佢ig 同 fb都唔見呢張既
點解弩箭加左explosive都咁撚廢
我見dump晒8個手榴彈想搵d範圍技既代替品
那時個頭太青係咁
職場初哥比熟女間諜撚
響開2週目儲錢之前,想問下經歷過呢個階段嘅各位
響跑進度同埋執寶藏之間係點平衡
有啲擔心自己會掛住執野而超時
同埋按option掣彈「載入遊戲」嘅果個畫面,係咪唔計count time
儲錢你都係諗住買200萬火箭炮
你要儲錢(執寶藏etc) 就唔洗諗住S 反之亦然

睇動畫+暫停畫面唔計時 其他唔知
我係諗住2週目開HC儲錢同拎甲
是咪太大諗頭
拎甲條件係HC 10個鐘內
跟攻略攞寶藏而唔係自己去搵
應該夠時間
記錯左係拎清道夫嘅7hr

咁跟商人嘅藏寶圖咁去執會唔會係個唔好嘅決定
咁樣開多輪輔助刷200萬再用無限火箭炮 7個鐘內 好似好啲
應該無咩人會係pro 刷錢
明白,我初見果輪已經完成左全藍任嘅成就,咁往後是咪冇必再追任黎儲尖晶

同埋初見買左藏寶圖,往後NG+洗唔洗再買
藏寶圖唔會保留 所以要再買
但係尖晶會 所以ng+ 換藏寶圖+鑽石 應該夠做
Sadge
要重買藏寶圖就有啲驚尖晶唔夠
我首週得67粒剩,買完30銀券、punisher 同matita 後剩返10粒
定係應該load game淨買30銀券
第一章見luis前個area 好似返唔到去
我鐵球之後直衝都用咗30分鐘...
標準
然後我發現雖然S+咗標準
但係唔係4個鐘以內都唔計ASS嘅紀錄都係沒狼尾...
番到呀 坐船番到去架
oh sorry
同埋發條公仔唔駛同1個週目打哂都得
不過拎完無限刀仔之後,發覺要用金券強化先無限就有啲卻步
唔知商店銀券得唔得呢
一樣得,金券係代表你係課金買,銀券係用石換
但兩個都係用黎升限定仕樣
尋晚去商人度睇無限刀仔果陣,發覺自己身上各有金銀券,但按強化果度淨顯示金券
是咪唔正常

同埋Krauser 刀同無限刀,邊樣好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞