[本地] [點止廣東歌一種] 香港流行音樂討論 (80)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
上次有啲side track都未唱過
唔只有啲呀
佢啲Side Tracks夠開多五次My Secret Live
大家又有「娛樂」喇
反鏡個陣: 你班國務院小粉紅
叫佢支持黃/高質素藝人個陣: 你咪撚情緒勒索我
然後放工返到屋企望住自己ive張畢業證書同自己講: 香港冇得救架啦,民智未開成班蠢到仆街

好撚心累
下下都唔係以事論事
下下都係take咗stand再睇件事
本身以為單花生好小事
咁都可以燒咁耐
本身仲開心緊jer同jeremy上first take表現唔錯
CC係音響大炒,睇到香港嘅本土音樂同外地音樂仲有啲差距
不過都有好睇同好有heart嘅表演
最後大家淨係記得邊個邊個又攞獎,連個獎點嚟都唔撚知
原來娛樂就係嗌交
我都有個咁嘅playlist
首推 想寂寞
https://youtu.be/Dquw3sVDDpE
盧覓雪不值RubberBand因批評姜濤遭圍攻:批評唔可以接受嘅?
https://lih.kg/3385557

廢禮好慘
都道歉埋啦仲搞咁陰嘢
粉絲成為 偶像埋單
有幾慘??
明刀明槍咁講同暗地講雙面人差好遠
如果佢都入埋英皇就好笑
舊年解約球記3女全部過去同一間
有無人呢幾日去聽Ivana Wong x HK Phil
雪雪有冇睇清楚泥鯭係點“批評”㗎
我唔信佢真係會ok泥鯭講啲咁嘅說話
唉 不停地有新戰場 好鬼煩
Aga、Pixel、YT大哥
華納係最啱佢但可惜太多女
雖然唔太like英皇但有公司簽都好過獨立
蛋記
真心唔建議英皇
感覺都唔夾佢
之前又話傳佢唔鍾意上tbb所以同球記炒鑊
入英皇好似都冇咩分別

btw 3女除咗gin jace 仲有邊個?
希望英皇揀條啱佢嘅路
佢好似張敬軒咁,得閒拍下youtube、上ig 9up下,應該都紅到
佢做唔到大陸市場架......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞