[本地] [點止廣東歌一種] 香港流行音樂討論 (80)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
屌姜/鏡粉都算 (雖然我覺得作為同行大前輩用語應該要好啲)
屌viutv 真係奇怪
一嚟rb 3年cc都有獎冇捧蛋過 (雖然3年都係銀)
上屆cc仲有上台一齊表演
今屆佢哋得一首廣告歌都畀個冠佢哋
二嚟不嬲rb同viutv關係都幾好
季前賽有幫手整歌 又同collar合作
唔明做乜突然發癲鬧埋viutv
話viutv大台 咁佢哋喺真大台有冇獎呀

Tonick 恆仔咁講咪醒
話佢讚又得 暗踩又得
大家自己解讀
牙泥已經比鏡撚瘋狂開波
啲瘋狂鏡撚屌埋黃心穎屌埋rb
今鋪麻煩
冇咩意外,班生蕃正常發揮
岩岩踩入鏡post入面好似平行時空咁
佢自己講啲野都無經大腦啦
幾十歲人都咁on9
講姜嗰啲都話主觀感受
講viu嗰啲真係logic failed
就算真話都無必要咁公開講 搞乜
建議鏡粉們用佢屌viutv嗰啲嚟屌佢
因為真係佢客觀地錯
黃心穎嗰啲就低級咗啲
佢個post樓下清一色屌黃心穎知咩料
都唔係嘅佢自己都可以無根無據人身攻話人有精神病啦
咁啲人笑鳩佢同賓穎柒有咩問題?禮尚往來囉
啲人雙重標准真係好撚好笑只要批評鏡同鏡粉就好似有光環免死金牌咁 唔理講咩都有人撐
但鏡粉反駁就係鏡安法
啲人話新歌宣傳手法 唔知真唔真呢
Short 撚左就精神病
你地會唔會太對號入座
不如你都係出番去
要歌迷會夾份請看護攞終身成就獎嘅精神健康狀態

係我對號入座定你有閱讀理解障礙
佢個comment已經比你啲friend洗到唔知去左邊
好啦我有障礙有眼不識泰山唔想同你係到嘈
自膠詞窮同你泥漿摔角打輸左
我出番去先唔阻住呢個post
根本就係兩班人
呢鋪其實我都真係撐唔落泥鯭
姜B點樣柒都好都係佢個人問題 公司調教唔好嘅問題
但係泥鯭突然咁串口又係為乜?
唔係私怨咁就係純感情發洩啦
咁其實對成件事無任何benefit喎
自己攞嚟咖喎
佢都要進修下說話能力
以後同小明一樣商台見
任何討論一涉及到mirror已經冇晒理性同標準
唔怪得廢禮都有人撐啦
反鏡通行證大撚晒
cc 下集有milet
clockenflap 嚟嗰時錄架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞