[本地] [點止廣東歌一種] 香港流行音樂討論 (80)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
連登笑9賓穎都笑咗咁多年啦
然後宜家突然之間 公海po就話屌人女朋友好低質
但佢真係鳩屌
反鏡係連登道德標準
反=好人,撐=仆街
先係陶傑,之後廢禮,依家黃心穎
三個都係平時比人屌到仆街但係靠反鏡翻身
屌鳩佢地個陣就會話連登仔唔係一個人
點解係個人問題?
佢上得台就預咗會有人講有人鬧,佢當個台係mirror whatsapp grp?
定係台下啲歌手+觀眾全部都係嚟睇mirror fan meeting?

其他歌手講感言一分鐘就俾導演催,佢就無限時間?
突然數到個力臻
黃心穎融入泥鯭朋友圈 孖住睇波高調放閃
https://lih.kg/jrGHoT
#4 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
cc好似不嬲唔催㗎喎
定你同叱咤搞亂咗
叱咤嗰啲唔叫催
似想趕人走咁

CC做得電視直播有咩可能唔催,恆仔講嗰陣咪催咗,佢先要講最後再最後
我們的生活早已沒法脫離社交媒體,每個人身邊都總會有些人,喜歡咬著某些熱門議題,發文發帖大抒己見、帶領風向、甚至會鎖定目標(更多時候是無目標)連環開炮;有時渴望引來可讓他們圍爐取暖的留言,或慣了慢慢被這些存在感供養着,不覺地自我膨脹起來,終成為多年前《IQ博士》內的搞笑反派「宇宙大王」,覺得自己屬於神級理論,但其實根本偏激又片面,也容不下其他人的意見。
謝謝鏡粉宣傳宇宙大王
我覺得屌鏡姜濤者,而家鏡安法好惡
泥鯭自己何嘗唔係呢
呢段文字完美介紹緊泥鯭本人喎
隔離台又有人吹奏個channel 仆街幾時執

Chill Club年度推介毫無音準唱功可言嘅歌手
https://lih.kg/3383927
話唔定就係難聽歌手俱樂部自己開Po
都估撚到會被啲反鏡反viu撚擺上嚟
已經唔係第一次
又唔見之前講聲夢/其他歌手嗰啲片會擺上嚟一齊笑
唔好係咪都鏡安法啦
侵犯版權夠佢下架了
佢咪轉戰去b站
同啲大陸仔圍爐 啱晒啦
咁又肯定唔係嘅
吉邨蛇咁出名
支持佢放上b站呀
咪臭係呢段apply落反鏡度仲貼切啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞