JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
正正經經搵條女 咪撚再迷個隻62啦
成單嘢真係好撚柒米爺為咗報今際之國嘅仇而想做鳩軒

點知玩酒game又唔夠人玩 自己飲到傻仔咁(都睇得出佢一早爆撚咗係度死頂)

然後心裡不忿係咁挑軒嘅機,eg. 分化軒同ern9但又俾軒化解晒已經小柒

好啦俾佢連贏3場大話骰 又發現人地點飲都好都仲係清醒 酒量又勁過你

玩又唔夠玩 飲又唔夠飲

唯有出大技:老屈!

先係9up飲酒期間飲水要申請 屈軒一波 點知冇邊個撐佢又衰

然後又威脅軒爆佢啲秘密出嚟已經好撚冇品,呢下都可以比得上GE怒屌事件

但顏教同埋其他人已經幫晒口解圍 只要飲一杯就其實已經冇乜事

佢都仲未知問題所在,一路係度死雞撐飯蓋

(定懷疑佢其實爆撚咗已經飲唔到,驚飲完之後即刻收皮比人笑,所以係咁講廢話拖延時間解酒

然後就最仆街係詆毁!屈埋軒講話咩YouTuber不如演藝嘅!夏鼎泉人格已收皮
屌。。其實ge肯搵其他女大把選擇。。可能好似床咁結婚生仔喇。。。沉左62咁耐。。之後770。。而家整埋個ivy so..全部都係ff女友
佢開心就得啦佢結唔結婚關人咩事
夏乜野?新成員?
真 我飲醉都係周圍任插出火
爽到仆街
唔係嘅話做乜飲醉
飲醉就係要嚟瘋狂抽插班傻閪
唔撚想知呀,上埋熱門
垃圾channel快啲汁柒咗佢
飲醉都係咁 大家太認真
今日應該無直播
你呢啲就正宗閪口米
講嘢完全唔洗負責任咁
迷落去 無意思的
見過翼sir 真人
真心唔好再迷鹿
你值得更好
淨係講米爺既post 都可以講到就黎1001
YT都做唔到呀
30歲讀垃圾degree冇問題
呢個係佢嘅步伐
問題係吹奏班人on9啊
同你一樣on9啊
題外話, 琴晚顏教真係全場MVP, 一人之力算係咁
講真
顏教真係靚救
JFFT關公部最後一塊拼圖
不過有時真係只可以話米少on9先凸顯到其他人其實已經好好
米少跌到下弦最尾了
GE大哥開心就可以,旁觀者只有支持,另外想佢出多啲歌,佢真心好聽,上次音擂同初久小mel人合唱幾好feel,個集睇得好開心C服
其實屌你老同米比都咁收得
衰係佢兩個手上 搞死個台
不如認清翼sir同米係唔夠成熟
三十歲人仲犯白痴錯 要人提都死撐 最後就眼濕濕成長成長

其實大家唔玩得好多年㗎咋青春無限咩
珍惜個台 珍惜觀眾同嘉賓啦
米因為一個月前玩綜藝 一開波就比吳肇軒殺左唔gur
依家jfft開live請軒做嘉賓玩酒game 米本來都ok 但一開始醉就一直好搶口咁針9軒
又恐嚇要爆佢私人野 又屈佢講過睇唔起各位youtuber
每次知道自己過火就話節目效果
爆就真 但老屈就未必
你真心弱撚智定玩膠
唔飲酒其實可以照飲半杯水OR 1/4杯水, 包你辛苦過飲酒, 又可以一齊參與
以前玩飲水但唔畀去廁所
想去要樓梯莊哂先畀去 慘撚過飲酒
米是一個壞咗既人2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞