JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
自隊咗杯...原諒咗佢
吳肇軒有幾大反應呀 講兩講咪完咗囉

每個網民雖然係一個個體,但一人一句擺上連登發酵係咪真係有必要?

係咪每做錯一件事都要打住「為咗你好」嘅旗號不斷放大件事呢?

米爺係真係閪口,但係CR要講嘅講晒,事件主角要原諒都原諒咗,到人哋叫唔好再講件事完啦,大家講嚟講去都係嗰兩句啦,都仲要加把口其實都係花生、睇人仆街最開心嘅心態姐

你可以屌晒所有叫唔好再講嘅人護主,但你真係唔覺得你哋反應過大?
而家發生嘅嘢唔而家開post 唔通出年先開?
出面幾個旺角南亞發酒癲嘅post 你唔入去comment話人快手?
btw 錯手正皮咗你
咁唔使討論啦
下次你屌比卡超嗰陣 唔通我又留言話佢香港最撚大 一個月幾十萬 你呢?
上下弦位置有所調動 建議良笑快炒一波追返進度先
依家返屋企即刻捉姦
直播捉姦就可以升到去 講真
佢條女都係安全樣

米爺份糧可以日日諗去邊玩去邊旅行 追撚含都肯啦
良少個頭 望左成晚 都係好撚7
佢而家做既野基本上係爆足一周 查小欣做既野
撐米爺就係要呢啲!
成個格都出曬事 攞埋幾重人格搬出黎幫自己兜
如果唔係軒哥大方原諒同埋ern9幫手完場
佢今晚就玩撚完了
屌你呢啲撐米 知唔知人格屈殺對藝人有幾大影響啊
慳啲啦 當事人大和解 係你呢啲柒撚上心
睇你個名就知乜料啦
想問米少點樣人格屈殺軒少 佢講咗啲乜?
自己睇playback啦 閪口米話軒少佢講過youtube界嘅人唔及拍戲啲人 已經屈臭左軒少睇唔起youtube界嘅人 而且我想講嘅唔係呢件事 因為當事人已經選擇原諒佢 所以呢件事已經完左 而重點係米嘅三觀問題 今次佢只係好彩遇到吳𦘦軒姐
其實正常人私唔私底下都唔會咁講嘢,因為依句好明顯有睇唔起人嘅成份,理性少少都知唔應該講出口,加上軒仔話晒都係一個有簽約嘅公眾人物,職業操守點都一定有啦,真係冇理由會咁講
公道講句,個人冇料嘅把口就唔好咁撚賤,醉酒係一回事,臭口一回事,而家都叫有人睇有人識,合作嘅人未必真係咁「啱玩」 咩都「冇所謂」
你個閪仔其實越幫越忙😅
唔識講嘢不如收一收皮唔好咁多嗲啦😅
ic 咁既然當時人都原諒咗咁又有咩值得你地係度攻擊米少?係想睇佢死?定想睇佢改?如果你地係想睇佢改,咁點解你地要攻擊米少人格同埋家人?你地又有咩資格迫人改變?唔鐘意米少既咪直接唔睇米少啲節目囉,有咩必要攻擊佢?仲要明知佢最care呢啲野,但仲要係度不斷攻擊米少。直心唔明你地係真fans定點,係咪想攻擊到佢退出?但如果你地只係想佢死咁只能夠講你地做緊既野無矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞