JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
又公關災難想睇今次佢地點拆
估唔到米爺啲死忠仲toxic過翼蛇嗰啲
翼蛇開咁多日台連埋圖奇,都形成唔到好似呢個po入面米爺死忠呢啲咁癲嘅fans
我哋等你返嚟
下次米酒 閪米自隊十杯先開始
咩人會通宵唔訓教係youtube睇班人7個鐘直播玩酒game..
jfft連登黑社會黎
師兄走先
搶口好笑嗰陣就話識做節目效果,依家醉咗亂爆嘢就話朋友圍內飲關其他人乜事,咁同當時啲死忠9攬翼蛇有乜分別
其他3個同事依家都識點控制live嘅效果同埋控制攞幾多自己真本性出嚟玩,而唔係一句閪口人設,一句真本性,一句唔care comment就講咗嘢唔使負責
米爺少關公只係因為少出現,個性格要你奶嘢嘅你點都會奶
好感動
上弦不褸都係床米
翼只係勤力
呢鋪我就撐米爺呀
係咁玩架啦,唔夠真實點做自己呀?
唔講以為飲酒節目就黎都要背稿讀
上得米比唔係預有呢D畫面?
無呢D畫面引撚到熱度?
無左個隨機性有節目效果?
所以有D嘉賓係唔會上JFFT
對家個形像唔炒得車就唔會上JFFT啦, right?
collar上音擂成個流程, even call in 都睇得出
件事係有鋪排, 以防炒車
下下都寫稿 彩排不如睇番大台算9數啦
再唔係表演飲到醉撚哂 仲有高尚情操 吟詩作對咁
大家選擇番岩睇既節目
JUST FOR FUN 架咋
你以為你自己係邊個
飲酒係咁架啦
Set到把尺咁撚高
樓豬癲咗
點解可以咁似
只能講句 米少份人真係麻麻哋
色水啫
節目效果大哂?
有d底線係可以破
1. 人地當你朋友, 私底下同你講既野(秘密), 你係live威脅人地爆出黎? 你有冇品呀, 將心比己調返轉人地咁對你你咩感受? 你呢個行為只會令你愈黎愈少真心朋友。

2. 屈鳩人, 人地冇講過or原意唔係咁你就咪撚屈鳩人啦, 如果佢唔係現在呈清自己冇講過,有班人就信左你講既版本。

好撚心你米爺啦, 成30歲架啦, 工又做過咁多份, 邊d做得邊d唔做得唔撚洗人講到明呀? 節目效果唔撚係咁做架, 唔好講咩醉左啦, 你冇醉情況下閪口都已經唔係第一次, 你好彩之前俾你閪口既都好老皮原諒你, 或者可能你真係要炒鋪勁既, 你先會知個嚴重性係邊。
公道 但佢回頭是岸就比次機會啦
麻麻地? 直情差到仆街啦
公開爆朋友私底下講既秘密
老屈人
淨係呢兩樣已經證明呢個人唔可以同佢做朋友
有幾件社會垃圾 提供一個平台俾d垃圾觀眾一齊圍爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞