JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
你發表意見
我屌你又唔得?
共你老母
我冇自由屌你?
咁就唔好講埋曬啲 唉也唔鐘意睇咪睇小薯茄囉

呢啲on9偉論啦

呢啲on9偉論啦

呢啲on9偉論啦

呢啲on9偉論啦
GE我屌你老狂燥狗做自己就冇人撐
呢次米爺無賴做自己老屈人就有人撐
飲左屎水好似真係大能曬
GE我屌你老狂燥狗做自己就冇人撐
呢次米爺無賴做自己老屈人就有人撐
飲左屎水好似真係大能曬
有無timeline
個人覺得米爺呢單仲仆街過 GE怒屌良少+觀眾
問題係米爺擺明有少少私怨
今際依啲game黎 記到依家
睇落好撚肉酸 拎住杯酒係咁聽我講聽我講
飲左佢咪算囉
再睇多次都覺得好撚差
講真, 果排有個live 佢講到想喊咁樣, 覺得以為觀眾鐘意睇佢咁惡, 我覺得搞到自己都入晒戲唔係咁控制到, 其實feel 到佢好hurt, 覺得佢本身都心地唔係差, 值得原諒, 都切心心痛佢

今次, 米就真係本身心地差, 根本想做鳩人但失敗自爆埋引起嘅關公
Ge 其實好小事
係佢之後個態度先搞到咁撚大
佢回應+喊嗰個live睇到我都眼濕濕
我覺得成單嘢真係酒精上頭累事
有啲人飲到醉晒係冇晒理性同判斷力,米明顯係呢類

呢個節目唔係第一次出事,又走失貓又入廠
同埋老老實實成班人隊酒玩酒game、飲到爛醉咁嘔係好撚柒同MK
而家JFFT已經係公眾人物,學床哥咁唔再掂酒係最好

頭先見到GE IG story講到咁樣,好影響身體同形象
建議取消米比+全員一齊戒酒
不過又咁講
GE個次live之後態度真係好左勁多
Follow 開根本知係儲心積累
on9 到當左game 係現實, 而家柒到通街都知
係, 的確抵讚, 又勤力又識自我反省
床唔係唔再掂。。係佢掂唔撚到。。有酒精敏感。。。。
GE個次講 自己已經好勤力開台 點解都重要屌佢 跟住自己除左做節目冇其他野 唔同其他三子有自己生活 真係做節目做到抽離唔到姐

不過上次之後真係改左好多 希望米仔都改少少啦 真係大個仔架啦 做返個男人比d承擔啦 唔好成日賴皮啦
無錯,吳肇軒都飲左好多,但酒品好到一個點,根本閪人遲早會做閪事、講閪話,酒只係催化劑
心地差
令我諗起有一套節目十人巷
森美 鬧爆豆豆心地差 令嘉賓難堪
講訪問古巨基嗰單嘢
https://youtu.be/mZRTE_K1Onk

GE如果有拖拍,我諗個人會寛容啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞