JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
Ig吹水但佢地都係公眾ac,咁樣講野實出事,吳肇軒都識講野,唔似會咁樣當傾閑偈同米爺講呢d,閪口米飲醉酒鳩up老屈就似,定平時你地真係信米爺講既野?一向都吹大老作架啦,只係酒精令佢更失控
其實係佢哋未夠熟
平時識撈又點, 今次咪又係婆婆媽媽成個女人咁lur左咁耐
男人老狗一句sorry 自隊三杯 咩事都冇就繼續玩啦
而家飲到上曬頭就一味衝, 衝到出左事先識停, 之後縮到連鏡都唔想上
你諗下啦 佢話軒喺今際之國同佢講, 嗰次軒先第一次見佢, 連JFFT都冇睇過
你會唔會同第一次見嘅人講關於大家工作行業嘅壞話呀
平時識撈,但一醉酒就失控呢,米比都唔係第一次咁,之前未熟嗰陣話福正都失控啦,嗰陣未係太熟,只係人地大方唔計較最後同佢fd埋咁解,吳肇軒明顯唔同福正嗰類,仲要出黎撈,你咁樣話佢影響佢星途,真係同jfft好熟咩,合作過上黎大家互r下名氣渣

所以閪口米唔知分吋真係唔係第一次,佢以為下下一上去同佢飲酒就乜撚都無所謂,有時要相處下知人底線先知可以做到咩程度,呢樣唔學真係遲早出事
米今次醉酒失態就一定抵屌㗎喇,冇嘢好討論
但佢係咪真係屈吳肇軒就真係佢哋先知

我睇足全晚,基本上米開始飲醉,係咁撚吳肇軒開始場面已經開始尷
米話佢on9唔好笑+連贏佢幾次大話骰,吳肇軒已經閪晒面要其他人打圓場
到米話要爆佢大鑊,吳肇軒開始已認真mode+火火哋,但仲保持到冷靜咁暗屌朋友唔應該用爆大鑊嚟要脅人
係谷到去米話佢話youtuber唔及電影演員,吳肇軒先忍唔住大爆發

米嗰陣飲到醉晒上晒頭,正常推斷佢大腦唔會識得作嘢老屈,加上佢平時份人都係閪口,但唔似作大屈人咁邪惡
綜合成個情況,我認為件事係米不斷挑釁吳肇軒令佢怒氣值上升,然後米想爆大鑊呢樣嘢已經開始激嬲吳肇軒,只係咁啱導火線係米真係當眾爆咗啲唔可以爆出嚟嘅嘢,令吳肇軒當場發爛制止咗佢

係咁嘅話,米錯在醉酒失態爆人大鑊,係抵屌但唔覺得佢係會當眾老屈人咁心地邪惡
有可能係吳肇軒當日玩game途中講過類似內容嘅嘢,唔知佢有冇心、係咪講笑、同埋自己記唔記得,但米記住咗然後尋晚爆咗出嚟
係3:02個時好不知所謂

傻系米無啦啦話爆尻我大獲
無聊 外號者

鹽叔鹽叔你撚知佢叫咩
以後冇人敢同MICF DEEP TALK
Ern9話想喊嗰到都幫手搶foc 破解尷尬場面 又識做人又好笑
ern9樣野個度都笑到癲
幫手炒返起個場
輕輕一推
我覺得似係米表達得唔好
有可能軒當時講左句「我少睇yt, 我覺得啲人麻麻地,平時睇電影多」
咁米就講成軒覺得拍yt 啲人唔及電影演員
諗住大家會起哄,然後焗軒飲酒,隊到佢訓低
頭幾句先話人人有唔同步伐,最尾就笑鳩人地吹奏30歲讀degree
9up真係唔使本,上年年尾回顧live先講完會員人數6242
諗下都驚
一熄live打到入院都似
廣告/ 花市 你以為佢地每月賺得幾萬?😂😂玩多幾年上岸喇
其餘三個都真係要屌兩嘢,睇住米少死
淨係搞年宵都起碼袋幾十個啦,賣埋d淘寶衫成300一件,個鎖匙扣又50,帽又200,賺到笑
講到跟你好好咁
好老實 就算真係有講youtuber唔及電影演員有咩問題
事實上youtuber真係唔及電影演員
吳肇軒都有學boxing 都夠打撚死米仔
佢咁多youtuber frd
佢老友游學修就搞緊YouTube
咁講得罪幾多朋友佢自己又話想搞channel
游學修自己都講過類似嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞