JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
你依啲心態唔要得,“咩叫執到”
講到香港男人一定要結婚生仔拍拖求屌西,所以先養到港女咁串,港男好似要做下把位
當時人原諒咗仲有咩好拆
你唔好咁撚肉酸啦
難得開到個post上熱門就打晒飛機
將連登睇得咁重真心有撚病
你on9
要靠YOUTUBE搵食 公眾人物黎架啦
要顧埋大眾觀感
冇話評論唔得
但道歉完 當時人原諒埋 仲jer乜鳩
平時同fd出去飲野 個fd講錯野你係咪會同佢絕交嗰d人嚟
仲要話係私底下講既 搞到咁上熱門 成件事真係水洗都唔清
算啦 兒登仔就係鍾意乜都管
洗為佢哋擔心?
一年搞多兩次類似年宵賣mk仔垃圾衫已經有排玩
到真係yt摺埋咪出返黎打工都得啦
人地搞年宵cap果d水 每個月會員d錢都夠佢地正常番工唔知幾多倍
你唔洗為佢地擔心啦
如果係張建聲佢死左喇
首先米少唔會比張建聲上呢個節目啦
米師傅一定淆哂底 仲點敢隊9佢
駁住去旅行
又換新stu知咩料
咁樣keep住玩多2-3年買樓都仲得
係啦
依件事對當事人就影響應該會喺跟着嘅半年慢慢浮現
句話係真係假都好 一次過牽連哂youtuber同藝人 點都會有影響
當事人即時鏡頭前否認同原諒已經係最好嘅補救做法
但觀眾同其他人點諗 佢已經補救唔到

同得JFFT合作 其實等同放自己嘅前途上賭枱
米爺當住你面都會咁講 唔算雙面
係唔知分寸把口又唔收 乜都爆出嚟
佢年宵d野又貴 又擺明淘寶貨
仲要d飛秒清 清完仲可以網購
Cap過百萬都唔出奇
搞多兩年 都夠收山 果條友擔心下自己好過 以為一個人一定要打工
有冇流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞