JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
講真 完全唔覺得床哥有酒精敏感

對上一次比人迫飲幾啖先 根本無咩事

敏感得會氣管收縮同紅曬

唔明點解要扮野
出事先信?
同埋想講一樣野

西米 唔係下下飲大兩杯就可以9up爆大獲 你依啲人永遠上唔到大枱 害尻到人地星途呀白痴仔 邊個明星仲敢上來玩?
真心建議米比同屌你老呢啲易出事嘅轉做會員台算
屌你老衰咩
敏感 氣管收縮可以死人
咪係囉
又要上嚟黐人氣
跟返節目style 屌兩句又唔撚得
依家搞到要米仔道歉 無撚埋米比
咁係咪要試到真係出事
死埋先信
你真心有病 酒精敏感分好多程度
飲幾啖係可以冇事 但係根據佢地玩得咁癲
同埋chatroom加成 如果佢唔一早講定自己敏感
其他人實係咁隊鳩佢飲
咁到時就真係可能又call白車了
咩事 雞翼出事嗰期唔係先讚緊閪口米講嘢有原諒值咩
我覺得呢啲節目係真係需要一個唔飲嘅人負責睇住
其實上得嚟
根本就想借jfft扮貼地
大家明買明賣
俾西米搞到出事都無得怨
米錯就錯在請錯嘉賓
條乜乜軒都唔係同一類人
首先我係認同你講既大家利用大家名氣

好正常 無名氣邊個搵你?

但老鳯私人講既野公開爆曬出來? 無得怨?

你老母就無得怨
佢如果請素人 緊係無問題啦
但你請藝人 佢地要顧及形象
好多真野都唔出得街先死呀麻
唔識就收檔啦
利申: 有Alcohol Intolerance
講還講 講我床哥做乜撚 屌你
軒一定冇講啦
JFFT 2013年成立
論輩份, 學舌鳥2014開始玩youtube, 叫遲你少少出世囉
之後2015年先有那一天我們會飛呢套戲
佢點會講得出 "拍youtube嘅人係差過演藝界嘅人", 呢句咁樣講出黎係完全誣衊
同埋, 大家都知米仔係咩性格 把口係點
佢飲到呢個位, 情緒去到呢度, 如果軒真係有咁講, 佢一定係不停鳩嗌死咬住軒唔放
而家就係因為佢仆街仔老屈, 先即刻縮
呢個真
如果軒講過,以米少性格一定唔會縮
傻閪
我都認同巴打
只可以講下次藝人上去
真係要認清佢地只係業餘主持
無文化無學歷 隨時爆肚
佢性格先會縮,平時最識撈係佢
擺明今次見軒真火先淆,唔想得罪佢
唔好搞笑啦, 做節目為興趣
洗撚比機會d垃圾
屌兩句唔係問題
你屌鳩牙軒on9仔 做戲好難睇 講嘢唔好笑 無人識你呢啲就無乜問題 唔會影響到嘉賓人品形象
個問題係佢屌既嘢影響人地人品形象 假設佢真係有講 其實都唔應該爆出黎
良少同呀修個次 良少同牙修都幾搶口架
但都無乜問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞