JFFT夏鼎泉入一入嚟

932 回覆
807 Like 99 Dislike
無睇
真係,所以其實道完歉,澄清番
件事真係可以close file,冇必要煲咁大
屈定真話,個真相唔重要的
問題係呢樣野唔應該喺米仔口中講出嚟
你依啲觀眾最易呃
游學修呀嘛,佢成日訪問都提起自己以前係睇唔起youtube。
覺得你講得啱嘅應該真係弱智
我知啊 我都睇緊 我鐘意睇毒撚得唔得
可以話米少講野唔經思考
但呢個channel由一開始就係賣real有嗰句講嗰句
佢地以前不嬲唔怕講咩得罪邊個 乜都照講
而家所謂多左人睇 多左人識
再加埋大量讀心神探
搞到佢地講嘢避忌咗好多
啱啱咁樣都可以比你地搞到好似好大件事咁
開埋po上埋熱門#1
都唔知發生過什麼事
床哥幾時搞返個拆彈大會?
我無話信邊個
只係睇唔過眼你扮晒知件事、睇通睇透姐
眾人皆醉 你獨醒咁
巴打深水清
其實大家上曬位亂講嘢郁d就連登公海
唔係話米少要故意造鳩人
而係根本好多風吹吹下會影響人 仲要搵食
佢閪口就大家都知 提佢都係為佢好啫

其實大家點估句嘢都好 佢句嘢就一撚定唔係節目效果啦
佢仲要死撐
為佢好就提醒下佢啦衰咪衰 盲撐點會進步
社工床又要開工喇
早兩個星期爆咗煲之後
而家應該啲態返番嚟
心事台見啦
算啦,班友匿名所以點樣中傷人都得,唔駛理佢地
佢地夠real緊係唔怕得罪人,但人地吳肇軒嘉賓嚟 俾米爺咁爆法得罪幾多人?
其實係 以前唔出名講咩都得 而家好易比人放大
不過啦 多左人睇都有好處 錢都賺多啲啦
所以有得就有失
Btw如果咁樣都話係關公都幾on9
無錯呀...
佢地幾個圍內爆咩都無所謂啦
係人都知佢地9up
但有嘉賓就唔可以咁玩法
信你留言既觀眾先係最易呃
公開網上俾人人格謀殺唔嚴重? 會唔會係你睇得太輕?
唔關出唔出咗名事,講啲會影響人地事業嘅說話咁都得?

依家唔係是但一個youtuber爆一個冇接觸過嘅演員大鑊,米爺係試當真同吳肇軒有合作過 自不然就有人會信佢講嘅嘢係真,影響到人地演員前途。
想像唔到條女點佢相處到
咁係咪即係啱啱吳肇軒唔應該咁大反應 ,係over咗係佢錯諗得太嚴重?
良少個頭 睇左成晚 都真係好7
所有嘢係網民反應過大 唔關米爺把口閪講錯嘢事,錯嘅都係人地 網民錯 吳肇軒咁大反應都錯。

護主咁樣護法真係倒米
視頻
大陸人嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞