[KPOP] K-POP 2023討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 24 Dislike
ELEVEN era: Debut song by Girl Group with most weeks on MelOn history
LOVE DIVE era: First 4th Generation group to reach #1 on Circle Yearly Chart
After LIKE era: Song with highest unique listeners peak by a 4th Generation Group on MelOn
I've IVE era: First album by Girl Group in 12 years to have multiple songs with PAK
偷步
Rocky吊打咗
日榜

@妓
NCT鄭在玹看見音銀事前投票時的表情kkk
粉絲們辛苦投票投出了2000分的滿分,在玹看見以後嚇得眼睛都瞬間睜大了哈哈哈哈哈哈哈哈
投票的粉絲們和在玹一定都很欣慰TTTT
拿到一位後超開心地捧着獎盃的樣子真的好可愛,讓人想把世上所有一位都給他🥹

多謝英妹妹高抬貴手
Ricka Bunch 目標係少時
當然屌打
趕唔趕得切退出Queendom
係咁升
唔識做人係冇交保護費俾SM啫,缺席團體練習有幾大件事啫
目測上到50
가린喺後面
姜肥仔塊牌顯得好細
人哋一出道就成個sogo牌應援

咸左好熱血嘅西珍妮
你都係假once
今次唔多謝英妹?
唔係前行長主場
https://youtu.be/b9EIJasnPls

feel 到佢已經好俾面
唔敢講得太盡
中肯分析呀
IVE強項係高音
混聲區係要再練
唔覺得佢有留手
咩叫最後一顆音聽起來就比較穩定
明明就係好穩好穩
一定係hater黎
就係扯到最盡先上到高音,盡力了我們唉夫
結果點我們大夫都喜愛❤️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞