[KPOP] K-POP 2023討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 24 Dislike
有冇諗過係__嘅問題
自然文彬事件後……
好多公司唔敢發生同類事件

即係佢真係唔係自殺
差65分咋喎 買20m views都賺返啦
無計IVE始終未打得入歐美市場唔夠人刷view,做好自己算
我都覺得唔係自殺,睇過某巴打嘅留言
話係身體出現咗問題,瘋狂跑通告抽唔到時間去理,
公司又唔理,最後
間殺殺人兇手就係FANTAGIO
推殺人行程
最後出事
同埋佢啲朋友所有手寫信都有一行係講:「辛苦了,累了,在那邊好好休息」
佢應該主要都係入廠維修
F 社出名血汗工廠
好多artist出走
得隊Astro同佢捱義氣
結果chur死左人
落大雨照表演
到時病咗點算
已經分唔清呢啲九唔搭八嘅造型係閔狗獨家定係係hybe嘅型象
卡住下咁樣搶咗黑櫻嘅風頭睇嚟下個死嘅係...
gfriend當年跣咗十幾次咪都係咁跳

10M
有件特別容易仆街

癲過上次
aespa 好似冇乜邊個跳舞特別勁
【泫雅將來港出席音樂節「Space Music Festival」,兩日門票優惠價38折!😍😍😍】
.
HolidaySmart讀者搶飛傳送門
韓國「性感小野馬」泫雅即將參加4月30日嘅「Space Music Festival」,同日仲有香港女團LOLLY TALK 、kayan9896、張蔓姿 、張蔓莎、Jamie張天穎等,全場門票都以優惠價發售:
原價$550➡️優惠價$220
原價$780➡️優惠價$296
原價$1080➡️優惠價$410
原價$1380➡️優惠價$524
.
另外音樂節Day 2嘉賓陣容同樣強勁,有盧廣仲、J.Sheon、吳卓源(Julia Wu)等,所有Zone 門票都有38折:
原價$550➡️優惠價$220
原價$780➡️優惠價$296
VIP原價$1080➡️優惠價$410
.
Space Music Festival
日期:2023年4月30日~2023年5月1日
時間:18:30
地點:AXA x WONDERLAND | 安盛x竹翠公園
閔Mammy牙
新聞全文:

申東燁訪AV女優遭抵制!觀眾灌爆《驚六》官網:拒看A片大叔

南韓知名主持人申東燁因為在Netflix的《人+性大不同:日本篇》中,採訪日本AV女優而引發爭議,不少觀眾批評他的「19禁」形象已讓他不適合出現在闔家觀賞的節目上,除了SBS《動物農場》之外,tvN的《驚人的星期六》觀眾留言板上,也出現了要求申東燁退出節目的聲浪。

《驚人的星期六》留言板於30日出現了許多要求申東燁退出節目的觀眾留言,眾人紛紛批評「色情老頭子申東燁必須退出」、「請讓申東燁下台,保護週六娛樂節目」等等,《動物農場》的留言板也出現聲浪,觀眾們寫道:「週末早上家庭節目中,申東燁真的很不合適出現」、「太讓人厭惡了」等。

Netflix製播的《人+性大不同》是由申東燁和歌手成始 主持的脫口秀,節目探討了性和成人文化產業中的人物,節目共有6集,除了日本篇之外,台灣篇之後也將於今年播出。申東燁和成始 在《人+性大不同》中參觀了日本的成人用品店,體驗了成人虛擬現實技術(VR),並採訪了AV女優,兩人的發言涉及到了性,包括部分不雅用語,因此被評為未成年不宜觀眾觀看等級。

在爭議持續延燒的情況下,申東燁在他所主持的第58屆百想藝術大賞上,也間接提到自己的看法,他表示:「我也富有好奇心,喜歡挑戰嘗試各種不同的事物,有趣的、色情的等等,一直不斷地挑戰自己。」而該段發言也果不其然再度引發觀眾熱議,事實上,除了批評他的聲浪以外,也有人跳出來力挺,直呼「訪問日本合法的AV女優,這有什麼問題?」、「他又沒有虐待動物,為什麼要從《動物農場》下車?」等等。
支援牙環!
今日算唔算係連登反鏡大軍最黑暗嘅一日?
https://lih.kg/jKCgOT
#5 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
眼訓大波妹講乜都唔會影響到新牛妹妹全球嘅成功🤭
https://twitter.com/louisvuitton/status/1652665921066991618?s=46
lv正名左house ambassador
lv最大就係house
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞