[KPOP] K-POP 2023討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 24 Dislike
依個對波已經WIN咗
為什麼總是用Live ar來隱藏自己的實力呢 哈哈哈

錄了像LIVE一樣的呼吸聲,在本舞台上連對口型都做不好,笑得呱呱叫,為什麼假裝是實力派,看著XX的部分就露出苦笑。

唔開名啦

阿櫻同小元一樣俾狗公司打壓
唔洗估一定係講緊Gfriend

配美人魚又幾襯佢

件衫真係咁hit?
有冇收錄推介?
次次見到佢都硬曬(拳頭)
https://n.news.naver.com/entertain/article/109/0004842041

IVE竟然贏咗品牌大獎女團獎
NJ咁多sponsor仲以為係佢哋
真係求其一首好聽過主打
唔明點解都去到現場
死都要拎住部垃圾電話係咁拍
最多影個副歌po ig咪算囉
電話啲垃圾收音有幾可拎返出嚟睇
TWICE 5TH WORLD TOUR ‘READY TO BE’ in JAPAN

D-11
NAYEON
https://youtu.be/5E_c4Ha0q7c
Seventeen 粉絲丟棄數千張專輯

傻嘅
剩係賣小卡點贏BTS
Kpop總銷量除10都似

aespa抽中gigi可以碟同卡一齊放落垃圾桶
Danielle為韓語版小美人魚配音
1400+高樓熱帖 韓網評論

個樣咁唐都唔襯?
因為配音唔關樣事韓國人都心水清啦nj邊有音色好嘅
今天(2日)先公開曲《Welcome To MY World》回歸

女子組合aespa將以先公開的新曲《welcome To MY World》回歸。

先公開曲《welcome To MY World》將於2日下午6點在主要音樂平台公開,mv也可以通過youtube SMTOWN頻道同時播出。

《Welcome To MY World》是一首夢幻般的吉他演奏和後半部雄壯的管弦樂突出的另類流行歌曲,在aespa的世界觀中作為助手登場的nævis參與了faet,增加了魅力。

這首歌不僅包含了邀請nævis到REAL WORLD(真實世界,現實)的內容,還包含了邀請聽眾到aespa的音樂世界,即"MY WORLD"的意義,可以欣賞到aespa獨一無二的世界觀故事。
Jennie本次Met Gala已經get到兩個百萬推文, 被Glamour Magazine評選爲2023Met Gala最佳妝容之一,W母版、ELLE雜誌和People也將Jennie評爲 metgala紅毯上穿着最佳的名人之一
想睇,好難得成個半鐘聽住Danielle把聲
遲早到香港某男團

IVE頂唔頂到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞