[KPOP] K-POP 2023討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 24 Dislike
sm整鼻都好有一套,但最勁真係削骨
削骨後係要每幾年做一次提升,有需要再加拉皮
唔係面會冧
flower challenge
依家Flower聽順耳之後,覺得其實好聽過Lisa個堆好噪嘅歌
請夏手寫信

致我非常非常想念BYULHARANG

BYULHARANG~!!過得好嗎?
過了很久才來問好抱歉啦。
傳達了沒有辦法按照約定販賣Bare&Rare Pt.2的消息後,不知道該怎麼和大家傳達我抱歉的心,也不知道又該從哪裡說起,十分苦惱,所以現在才來。
收到了專輯無法發行的消息後,除了等著公司公告向BYULHARANG傳達之外沒有任何辦法。
沒辦法遵守和期待著Pt.2專輯各位的約定,又這麼晚才告訴大家這個消息,真的特別特別抱歉。
BYULHARANG期待的Pt.2,如果有機會的話,我會努力在新的地方讓大家聽到的!
我最不想對BYULHARANG說的話就是等待,但卻總是在說…
即使這樣,我又丟人的來這裡讓大家再等等我。
我們BYULHARANG也知道,今天開始我和從出道到現在一直在一起的MNH Entertainment的合約結束了。
要離開在困難的環境下相互依靠、一起成長的公司,做出這個決定很難。
最終在思考後,雖然很喜歡熟悉的環境,但也想去更新的環境中在多樣的地方學習成長
就做出了這樣的決定。
多虧了MNH才能出道,和BYULHARANG相遇並創造了很多珍貴的回憶。
還有現在,因為有BYULHARANG,所以有了再次挑戰的勇氣!
所以以後在我到新的地方帶來新的消息之前,再稍等我一下可以嗎?

在這期間,我通過官咖、泡泡、油管等聯絡SNS頻道,得以和我們BYULHARANG交流。
如你所知,SNS賬號不是我個人在管理。
所以暫時沒有辦法通過這些頻道發佈消息。
因為是到現在為止我和BYULHARANG之間回憶堆積的空間,以後繼續用這些頻道溝通當然很好…
雖然還不確定,但我以後可能會通過新的地方,新的頻道來和大家問好,總是為我擔心的我們BYULHARANG知道這些後會更擔心,所以我很苦惱該不該傳達這樣的消息。
但想到這已經是讓等待我的粉絲們茫然和鬱悶的情況,我留下了這樣的文章。
當然,在傳達這些的過程中,可能會有猜測或誤解,所以有點擔心。
就簡單地看成是與公司終止合約所造成的情況就好了。
最後想對到現在為止幫助過我和MNH成長的各位,還有不惜餘力為我應援的人們傳達感謝。
雖然今後走上了不同的路,還希望大家給予不變的支持和關心,
會在太晚之前告訴我們粉絲們一個新的地方的。
很感謝也很對不起BYULHARANG還有非常非常愛你們!!
我們一定會見面~!
我哋ketchup好有質素
祝福佢離開垃圾公司
老實講唔睇隻舞首歌我覺得幾好
問題係歌嘅難度
好多人聽到人地唱到唔難嘅歌 e.g. antitititi fragile 就讚不絕口
IVE唱勁高音唱得飄少少就喺度吹毛求疵
諗起之後有個韓國YOUTUBER狂讚新牛唱功好掂
NMIXX全部唱得好勉強 比人放左上PANN屌
兜乜啫
一位encore 已經係企喺度唱
唔駛跳唔駛剩
自己首歌成團人一大半入得差仲要唱唔到仲好意思話人吹毛求疵
我覺得啪到第三針
真係feel到有啲唔妥
條友收咗幾多錢
我覺得玩villain concept玩得好嘅團
聽慣咗幾好loop 初初睇mv一般無起伏咁
個MV 拍得好差
同另外三個比真係好hea
想話轉過個MV會再好啲

覺得比較落Lisa 首solo 反而係四個最唔好聽
咁都有得好兜
柒就企定啦
真係好差
我又理解黑櫻喎
本身得佢一個就以藝人身份去
就著得靚靚咁出席時尚宣傳活動
又可以打卡同social
但閪Hybe係要成隊上
仲要著到做gym咁表演
變咗暖場嘉賓咁樣
咁聽慣星船系高音 IVE又真係幾差嘅
之前twice tt likey啲encore唱得好就冇人理
去到啲難唱嘅more & more icsm破一個音就已經狂俾人屌咪都係咁
真係有好過?
首flower似粵語越南風多d,韓語配字聽落硬左d,不過佢本人唱功又係另一個問題
見到rei停係話胸悶 心悸
我啪完針幾個月後都有呢啲症狀 但我唔洗跳舞 so far未死得
但唔知rei會停幾耐
好過新牛 lessex
連Do姐都跳Flower
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞