[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike

仲日本出道!?
搞好自己先啦
https://www.youtube.com/watch?v=7touObxnfNQ
[4K] 170729 자친친구(GFRIEND) - 영덕 썸머 & 뮤직 페스티벌

[VID] 170729 Full performance of #GFRIEND at Yeongduk Summer & Music Festival!
MGT,Rough,Fingertip,Navillera!

唉 無預告就睇公演啦

肥琳又比d效果嚇一跳

肥琳就嚇死

笑左 嚇死琳仔

果下扎扎跳
肥琳係咪講過點解佢驚爆炸聲?我記得好似講過但係唔記得講左d咩

除咗b仔好似全部都嚇親
問豬黨一條問題
豬點解唔食蔥?

ans:細個老師話食野唔可以食剩,咁岩果次係飯堂分左舊大蔥(湯入面)比佢,佢又真係咁傻豬夾硬成舊食(好撚大舊)左佢,有左心理陰影。
問豬黨一條問題
豬點解唔食蔥?

ans:細個老師話食野唔可以食剩,咁岩果次係飯堂分左舊大蔥(湯入面)比佢,佢又真係咁傻豬夾硬成舊食(好撚大舊)左佢,有左心理陰影。

自膠
問豬黨一條問題
豬點解唔食蔥?

自膠

問豬黨一條問題
豬點解唔食蔥?

除左琳
其實其餘5個成員都係聽話底
再問多條
點解豬成日係電台唱歌都會用手按住耳機?
問豬黨一條問題
豬點解唔食蔥?

除左琳
其實其餘5個成員都係聽話底

豬真係傻豬黎

仲日本出道!?
搞好自己先啦

睇清楚又唔係好差者
話晒前面4隊唔計101都係大勢團
自我安慰MODE中
7月16號未呀
再問多條

錄音時養成既習慣
打開一邊耳機聽自己把聲
按一邊聽音軌

好似係
7月16號未呀

下星期二咪7月16囉
再問多條

錄音時養成既習慣
打開一邊耳機聽自己把聲
按一邊聽音軌

好似係

7月16號未呀

下星期二咪7月16囉

https://www.youtube.com/watch?v=7touObxnfNQ
[4K] 170729 자친친구(GFRIEND) - 영덕 썸머 & 뮤직 페스티벌

[VID] 170729 Full performance of #GFRIEND at Yeongduk Summer & Music Festival!
MGT,Rough,Fingertip,Navillera!

唉 無預告就睇公演啦

肥琳又比d效果嚇一跳

肥琳就嚇死

笑左 嚇死琳仔

果下扎扎跳

Better quality:
https://www.youtube.com/watch?v=jfmidg5phw4&feature=youtu.be
SinB arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

再問多條

錄音時養成既習慣
打開一邊耳機聽自己把聲
按一邊聽音軌

好似係

我唔識答 點算
想知出處係邊
再問多條

錄音時養成既習慣
打開一邊耳機聽自己把聲
按一邊聽音軌

好似係

我唔識答 點算
想知出處係邊

yuju weekly live
SinB arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

SinB真係好白
再問多條

錄音時養成既習慣
打開一邊耳機聽自己把聲
按一邊聽音軌

好似係

我唔識答 點算
想知出處係邊

冇課金channel plus
因為我連免費個啲都未睇哂……
再問多條

錄音時養成既習慣
打開一邊耳機聽自己把聲
按一邊聽音軌

好似係

我唔識答 點算
想知出處係邊

冇課金channel plus
因為我連免費個啲都未睇哂……

呢個係係免費channel既特別篇講架喎...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞