[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

showcase售票網要本人認證左先再比你認證Buddy1期
但海外既外國人做唔到本人認證
課左Buddy1期都冇得優先買飛

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課
唯有當係課住先睇下遲d有冇用

認真講句 除非佢$1000賣枝女友logo筆 如果唔係Somu出所有女友嘅野我地咪又都會盲課 根本就脫唔到女友毒
喺呢度我一定話女朋友贏曬其他團,不論你係天團神團乜團都好,呢度係BUDDY地方女朋友一定係第一。

冇撚有錯
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

showcase售票網要本人認證左先再比你認證Buddy1期

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

認真講句 除非佢$1000賣枝女友logo筆 如果唔係Somu出所有女友嘅野我地咪又都會盲課 根本就脫唔到女友毒

soumu好醒 係咁引誘我地去追CB 一期會員d benefit好多都係易d睇到放送 concert果d
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

喺呢度我一定話女朋友贏曬其他團,不論你係天團神團乜團都好,呢度係BUDDY地方女朋友一定係第一。

冇撚有錯

一鎚定音

我之前見到句說話講得好啱
神曲唔會係天降 係要靠buddy同女友一齊努力先會出現 能力範圍內買多幾隻碟,幫手刷下音源,係SNS share下咁
如果連buddy自己都驚會輸咁點會贏
buddy心目中女友係世界第一架嘛唔係咩?
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

Somu我講下笑 唔好mon post真係出枝筆
今晚會有teaser 嗎

album teaser
希望今次gfriend回歸有好好成績 少時又提早到8月4號回歸真係好擔心gfriend 拎唔到好多一位

wanna one 都未講
唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳

你地班變態新飯咁鍾意FF,
又鍾意奶手奶腳,
不如去睇av啦,有埋畫面添呀

咪係
好撚變態

btl

我最多都係嘴下攬下
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

怕你麼
SoMu, melon 我屌你老母

💡💡💡

冇撚有錯

一鎚定音

b5巴冇錯,支持女友
希望今次gfriend回歸有好好成績 少時又提早到8月4號回歸真係好擔心gfriend 拎唔到好多一位

wanna one 都未講
唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳

屌你老母

冇撚有錯

一鎚定音

b5巴冇錯,支持女友

唔係到一陣 冇哂規矩

冇撚有錯

一鎚定音

b5巴冇錯,支持女友

唔係到一陣 冇哂規矩

你係度個陣都係咁喎
得幾個人出聲
信和驚見迷你一,二mwave簽專復活
係哋有呢度buddy脫飯割愛
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

咁串咀下場繼續玩認證
咁我課個一期究竟有咩野用
Showcase啲飛一分錢sold out
俾你有資格買又點 邊夠泡菜人網速快去搶

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

咁串咀下場繼續玩認證

我為追cb入預錄

冇撚有錯

一鎚定音

b5巴冇錯,支持女友

唔係到一陣 冇哂規矩

你係度個陣都係咁喎
得幾個人出聲

懵佬發火果陣邊個夠膽出聲
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

雖然知道自己冇咩可能去韓國追佢地
但一期真係好有紀念價值
同我最期待係盒野

💡💡💡

唔係mv teaser 先到album highlight 咩

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

咁串咀下場繼續玩認證

我為追cb入預錄

不能分手的女友 不能離開的懵佬
Showcase啲飛一分錢sold out
俾你有資格買又點 邊夠泡菜人網速快去搶

唔夠快係另一件事
我都明白身份認證擋黃牛
至少比個平等既機會外國buddies買飛啦
大家都係咁升鴨同課金

yes24可以用passport對名
點解melon唔得
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課

雖然知道自己冇咩可能去韓國追佢地
但一期真係好有紀念價值
同我最期待係盒野

都係既 算係有生之年為佢地瘋狂過
咁諗好似鋸D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞