[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike

仙隊369緊我地

仙隊: 今次仲唔撚到你班傻仔應一應

buddy:

金韶情望下呢到
比女友撚同比SM撚係兩回事黎
somu
SoMu係唔係真係咁缺水呀
疑似低成本製作
又hea宣傳

係唔係上次fingertip使大左
所以咁急CB搵返先

仙隊369緊我地

仙隊: 今次仲唔撚到你班傻仔應一應

buddy:

金韶情望下呢到

望埋呢到
疑似低成本製作
又hea宣傳

所以咁急CB搵返先

又32張小卡 又咁快M&G
可能d staff去哂蒲
出段mv teaser需要咩成本
有無巴絲知邊度仲有2017 season greetings賣
當年無錢所以無買

可唔可以話埋我聽

你個名

又要召喚良哥條X寶link

暗黑兵法唔可以成日用. 啱啱睇過可信果啲都無得賣, 幫兩位唔到.
你話想要手燈我都重有計

畢地黃大仙良哥

Johnny哥你放幾千銀係我度, 我幫你種金作福, 包保你芯果陣無人知
強哥可否share多次做一期教學條Link 出黎

拿去
https://www.ptt.cc/bbs/GFRIEND/M.1499702733.A.C9F.html
btw留意返 我一路都冇芯過

個正評我比條link 的, 哈利你唔好誤會
我係香港了, 點約

冇嘢睇先多人上水
暗黑兵法
出段mv teaser需要咩成本

班友加班要出OT PAY
疑似低成本製作
又hea宣傳

所以咁急CB搵返先

除左第一日團體硬照
其餘都拍得好低成本
可能今次mv 落重本

早兩日睇到有人話個teaser果條橋係後製上去
話原本個地方冇果條橋
你地有冇聽過?
疑似低成本製作
又hea宣傳

所以咁急CB搵返先

缺水唔緊要但marketing做番好似上兩年咁樣就夠,keep住谷
上兩年未賺錢但marketing做得唔錯吖,一樣低成本
今年真心麻麻地
疑似低成本製作
又hea宣傳

所以咁急CB搵返先

除左第一日團體硬照
其餘都拍得好低成本
可能今次mv 落重本

個mv係外景拍
重本極有限啦
廠景就貴既
各位唔洗頹住 可能聽日sm會無啦啦玩突襲
睇完十一點後各位的留言真係笑到標眼水

你脫左飯 用局外人角度笑我地

冤枉阿老爺,我幾時脫左飯

連良仔巴都脫左

巴打係咪認錯人, 我係放數果個, 唔係走數果個喎
唔小心抽左大神一下水, 希望無mon 到po, 那那聲推爆個po 唔該
各位唔洗頹住 可能聽日sm會無啦啦玩突襲

不了 要放假
依家唯有希望星期日出mv teaser, 一出highlight medley 唉 垃圾公司
疑似低成本製作
又hea宣傳

所以咁急CB搵返先

缺水唔緊要但marketing做番好似上兩年咁樣就夠,keep住谷
今年真心麻麻地

理解唔到
連果期Rough有幫手個形像指導都好似無幫今次CB
似無水得好緊要
疑似低成本製作
又hea宣傳

所以咁急CB搵返先

今年真心麻麻地

理解唔到
似無水得好緊要

唔通今年蝕左好多錢

不過就算冇錢都可以plan好d啫,女友初初都係咁捱番黎
somu唔好搞衰女友啦,冇乜本錢咋
疑似低成本製作
又hea宣傳

所以咁急CB搵返先

今年真心麻麻地

理解唔到
似無水得好緊要

唔通今年蝕左好多錢

不過就算冇錢都可以plan好d啫,女友初初都係咁捱番黎
somu唔好搞衰女友啦,冇乜本錢咋

cls公司
唔等啦 睇阿狗算
做咗成日嘢竟然同我講今日官方冇嘢出
唔等啦 睇阿狗算

仲等乜 等聽日好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞