[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
屌你老母臭系
忍左好撚耐
FF夠未?
乜撚野手仔對腳呀屌你老母
當女友係乜撚野?
要睇呢d就收皮
要打J就自己睇av

高質ReVeluv

要睇G搵我ok? 唔好搞呢到

咪撚再PO架妹
希望今次gfriend回歸有好好成績 少時又提早到8月4號回歸真係好擔心gfriend 拎唔到好多一位

wanna one 都未講
唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳

屌你老母

屌你老母[/quote]
希望今次gfriend回歸有好好成績 少時又提早到8月4號回歸真係好擔心gfriend 拎唔到好多一位

wanna one 都未講
唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳

屌你老母

屌你老母
垃圾韓仔showcase飛炒到20萬

cls

屌呀

cls

黃牛仆街死
Showcase 係咪照開v? 睇v算啦

cls

黃牛仆街死

痴L線 melon咪又係社絕唔到黃牛

cls

黃牛仆街死

痴L線 melon咪又係社絕唔到黃牛

實名認證其實都冇用,入場又唔會對你身份
M&G 又係無誠意,垃圾公司理下海外飯啦

1-5名都係即影即有 真係仲差過上次
上次都叫有個iphone case

SM擺明儲彈打架仔啦

即影就不嬲都有 係個special gift冇左

都係脫飯吧啦 生無可戀

原來嗰個係叫special gift
咁無誠意 點引到人團購更多
Showcase啲飛一分錢sold out
俾你有資格買又點 邊夠泡菜人網速快去搶

唔夠快係另一件事
我都明白身份認證擋黃牛
至少比個平等既機會外國buddies買飛啦
大家都係咁升鴨同課金

yes24可以用passport對名
點解melon唔得

不願面對
melon
係咪迫人移民過去追星

請準備135萬

唔夠快係另一件事
我都明白身份認證擋黃牛
大家都係咁升鴨同課金

點解melon唔得

不願面對
melon
係咪迫人移民過去追星

請準備135萬

幾時打比我介紹返幾個號碼我

唔夠快係另一件事
我都明白身份認證擋黃牛
大家都係咁升鴨同課金

點解melon唔得

不願面對
melon
係咪迫人移民過去追星

請準備135萬

幾時打比我介紹返幾個號碼我

你有本錢玩咩 佢幾十萬上落

原來嗰個係叫special gift
咁無誠意 點引到人團購更多

可以之前幾次慣左
SM心諗我出M&G你班友就會自動自覺課金
比咩我地都照食

唔夠快係另一件事
我都明白身份認證擋黃牛
大家都係咁升鴨同課金

點解melon唔得

不願面對
melon
係咪迫人移民過去追星

請準備135萬

leader
幾時再call我比d tips黎
呢排好頭痕

唔夠快係另一件事
我都明白身份認證擋黃牛
大家都係咁升鴨同課金

點解melon唔得

不願面對
melon
係咪迫人移民過去追星

請準備135萬

leader
呢排好頭痕

唔該打埋比我過d tips

唔夠快係另一件事
我都明白身份認證擋黃牛
大家都係咁升鴨同課金

點解melon唔得

不願面對
melon
係咪迫人移民過去追星

請準備135萬

leader
呢排好頭痕

唔該打埋比我過d tips

有領袖,冇窮人
麻煩打埋畀我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞