[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
崔俞娜世界第一

G持你牙 唉b
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/DFv-q5qV0AA4fwN.jpg:orig[img][/url]

好醜

B飯 脫啦

未見過咁多負皮

見過2x
崔俞娜世界第一

[img][url]https://pbs.twimg.com/media/DFv-q5qV0AA4fwN.jpg:orig[img][/url]

好醜

B飯 脫啦

未見過咁多負皮

唔講唔覺
崔俞娜世界第一

黃恩妃世界第一

好醜

B飯 脫啦

未見過咁多負皮

唔講唔覺

低汁花心anti飯 膠名花心到
懵懵世界第一
早抖 早你地六粒鐘 岩岩食完晚飯一齊訓
懵懵世界第一

畢地愛你們
懵懵世界第一

憲哥都咁夜呀,變左做夜鬼畢地

同邊個一齊訓
崔俞娜世界第一

同邊個一齊訓

同香港豬畢地囉
懵懵世界第一

宜家算早啦,深宵少上水姐

同邊個一齊訓

同香港豬畢地囉

懵懵世界第一

加油呀~~勤力嘅憲哥係成功人士嘅榜樣
懵懵世界第一

點能夠同東方巴你比你先係成功人士嘅榜樣
懵懵世界第一

點能夠同東方巴你比你先係成功人士嘅榜樣

只係努力中嘅小薯一名啫

官咖突破75,000,好多人襯cb前衝刺升會員

官咖突破75,000,好多人襯cb前衝刺升會員

已經比彈5次 :比admin迫害
金素仔 鄭藝仔 丁銀B 崔俞仔 黃恩B 金藝仔 優之良品
金素仔 鄭藝仔 丁銀B 崔俞仔 黃恩B 金藝仔 優之良品

黑人? ?
唉 首週

已經講左去埋今次外潛 呢兩年都唔再參加

費事燈神又咁賤 趁人去咗旅行先comeback
唉 首週

實有機會嘅
唉 首週

實有機會嘅

仲有次週、三週、四週......同埋下次cb
一定有機會,不過有時機會少一個就係少一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞