[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
귀를기울이면 (Love Whisper) ==> Yerin
두 순올 모아 (Ave Maria) ==> Yuju
이분의 일1/2 (One-Half) ==> Umji
Life Is A Party ==> Sowon
빨간 우산 (Red Umbrella) ==> SinB
그루잠 (Falling Asleep Again) ==> Eunha

Life is a party= rap
Somu真係好難捉摸

根本就係派左人黎mon post......特登玩我地

邊個巴打啊認左佢啦
Somu真係好難捉摸

邊個巴打啊認左佢啦

我都想係somu既人
起碼有得見下女友們
Somu真係好難捉摸

邊個巴打啊認左佢啦

咁死啦
我地咁多芯
귀를기울이면 (Love Whisper) ==> Yerin
그루잠 (Falling Asleep Again) ==> Eunha

改左名
D-4
今天天氣 晴時偶陣雨 是否要帶把傘♬
翻譯:rnw@PTT
西面/大笑
D-4

循例講句 聽日有mv teaser啦掛
今天天氣 晴時偶陣雨 是否要帶把傘♬
翻譯:rnw@PTT
西面/大笑

現合人設 反轉魅力
[quote]https://www.youtube.com/watch?v=WEVWT3b0ZbU

銀又係呢啲動作
見到佢手掌好似好多肉軟淋淋咁

完啦好嗎
你真係好變態

不得不同意微笑巴

講到我好差咁

我係講到咁核突所以同意你,唔好諗太多你對我咁好,我唔會咁諗你

嚇死我

良哥

係良仔阿老公巴
我只係忍唔住加把口亂UP, 勿認真

你應該大過我啊?

係呢度你輩份大我好多

死仔,追星講咩輩份
留名
俞娜bb 艾粒U
Buddy開始訓了
D-4

希望在明天呀嘛
Buddy開始訓了

做緊野
Somu真係好難捉摸

不嬲話sm有人mon po
Somu真係好難捉摸

屌柒SOMU 狗
D-4

等到變長頸族
Somu真係好難捉摸

屌柒SOMU 狗

小心D講野啊
Somu真係好難捉摸

屌柒SOMU 狗

小心D講野啊

大佬is watching you
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/DFv-q5qV0AA4fwN.jpg:orig[img][/url]

好醜

B飯 脫啦

未見過咁多負皮
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/DFv-q5qV0AA4fwN.jpg:orig[img][/url]

好醜

B飯 脫啦

未見過咁多負皮

明明就好正
點解...
崔俞娜世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞