[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
有無巴絲知邊度仲有2017 season greetings賣
當年無錢所以無買

可唔可以話埋我聽

你個名

又要召喚良哥條X寶link

暗黑兵法唔可以成日用. 啱啱睇過可信果啲都無得賣, 幫兩位唔到.
你話想要手燈我都重有計

畢地黃大仙良哥

Johnny哥你放幾千銀係我度, 我幫你種金作福, 包保你芯果陣無人知
強哥可否share多次做一期教學條Link 出黎

拿去
https://www.ptt.cc/bbs/GFRIEND/M.1499702733.A.C9F.html
btw留意返 我一路都冇芯過

個正評我比條link 的, 哈利你唔好誤會
我係香港了, 點約
訓啦咁多位

頭先等到訓著
十分鐘前彈起身以為miss左
我屌

又成功撚一個buudy
sm唔係堅以為自己隊野好架勢下話
人哋其他幾團晚晚準時無間斷做宣傳
知唔知斷左noise一日有幾大影響呀
畀張相都好啦
真係

真係好撚嬲
期待左成晚

聽晚出highlight Medley

主席, 風頭火勢我諗你都係唔好再燈住
頂......比我地幫女友搞可能仲好過source music搞,放假乜都冇
下星期二已經cb
訓啦咁多位

頭先等到訓著
十分鐘前彈起身以為miss左
我屌

又成功撚一個buudy

平時呃錢都算啦 今晚呃埋感情
冇野出推得仲快
佢今日放假又會得閒ban我唔俾我升鴨既

X2 啱啱都上左去望 BAN左我
仆街
畀張相都好啦
真係

真係好撚嬲
期待左成晚

聽晚出highlight Medley

主席, 風頭火勢我諗你都係唔好再燈住

全盛時期主席可以柒幾多次
柒完又有自信繼續柒
頂......比我地幫女友搞可能仲好過source music搞,放假乜都冇
下星期二已經cb

呢段時間應該係趁剩返幾日出盡奶力 發佈多啲預告谷個勢 家陣家家都咁勤力出招 佢走嚟休息一日真係俾佢激死
https://www.youtube.com/watch?v=Ip_ZPPc7Uq0
遲下又有新野睇

我要依家睇新野
sm唔係堅以為自己隊野好架勢下話
人哋其他幾團晚晚準時無間斷做宣傳
知唔知斷左noise一日有幾大影響呀

上次fingertip隔八個月,連showcase都無
無野出就唔洗早幾日喺晏就出teaser啦
下星期二已經cb

呢段時間應該係趁剩返幾日出盡奶力 發佈多啲預告谷個勢 家陣家家都咁勤力出招 佢走嚟休息一日真係俾佢激死

cut 下歌都唔候

仙隊369緊我地
下星期二已經cb

仲要d預告照好低成本完全無驚喜o)

仙隊369緊我地

仙隊: 今次仲唔撚到你班傻仔應一應

buddy:
比sm撚到應一應
睇完十一點後各位的留言真係笑到標眼水

你脫左飯 用局外人角度笑我地

冤枉阿老爺,我幾時脫左飯
睇完十一點後各位的留言真係笑到標眼水

你脫左飯 用局外人角度笑我地

冤枉阿老爺,我幾時脫左飯

連良仔巴都脫左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞