[HKGbuddies] GFRIEND討論區(82) 8月1日回歸 我們不再行走於平行線上

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
各位午安

daddy

好掛住你呀daddy
呢度有冇大神會去showcase
小弟人在韓國exchange好想去 但係驚今晚冇時間買唔到飛
想睇下有冇機會可以幫忙買多張 感激不盡

如果你係韓國讀緊書都買唔到
我地呢班港奴更加冇可能買到
呢度有冇大神會去showcase
小弟人在韓國exchange好想去 但係驚今晚冇時間買唔到飛
想睇下有冇機會可以幫忙買多張 感激不盡

如果你係韓國讀緊書都買唔到
我地呢班港奴更加冇可能買到

港奴
課完一期都冇撚用
課完一期都冇撚用

課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺
開放一期比外國人
根本上純粹為課金
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

showcase售票網要本人認證左先再比你認證Buddy1期
但海外既外國人做唔到本人認證
課左Buddy1期都冇得優先買飛
希望今次gfriend回歸有好好成績 少時又提早到8月4號回歸真係好擔心gfriend 拎唔到好多一位
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

showcase售票網要本人認證左先再比你認證Buddy1期

明撚海外飯
希望今次gfriend回歸有好好成績 少時又提早到8月4號回歸真係好擔心gfriend 拎唔到好多一位

想知少時會唔會4號果個禮拜開始打歌
如果會既話女友...

wanna one 都未講
唔理啦都係盲扮

好想奶銀仔對腳

如果會既話女友...

似會?

唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

如果會既話女友...

似會?

正路唔會,因為講左首舞台係805個fm,所以應該下個星期既音放先係cb stage

如果會既話女友...

似會?

正路唔會,因為講左首舞台係805個fm,所以應該下個星期既音放先係cb stage

中7大神
咁女友次周都有少少希望 好似係

唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳

你地班變態新飯咁鍾意FF,
又鍾意奶手奶腳,
不如去睇av啦,有埋畫面添呀

唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳

又鍾意奶手奶腳,

微笑巴ho ball

唔理啦都係盲

好想奶銀仔對腳

又鍾意奶手奶腳,

咪係
好撚變態

如果會既話女友...

似會?

中7大神
咁女友次周都有少少希望 好似係

你地應該驚winner多過驚少時,少時某程度上同你地唔係撞到正
課完一期都冇撚用

售票網韓國人限定
官咖公告又有英文版本
完全係被恥笑既感覺

明撚海外飯

課個會員返嚟為個名啫
自我感覺良好

明搵笨 不過已課
唯有當係課住先睇下遲d有冇用
今晚會有teaser 嗎
喺呢度我一定話女朋友贏曬其他團,不論你係天團神團乜團都好,呢度係BUDDY地方女朋友一定係第一。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞