睇撚到叫人捐錢比非洲兒童就覺得好撚好笑

316 回覆
1448 Like 43 Dislike

知唔知咩叫應該

應該由你define?
你不如諗下咩係正常

講得應該就即係未實現到,我諗唔係定義問題,係理解問題

咁你應該睇醫生

咁你對「應該」又有咩高見?
答唔到唔使夾格回架

種族清洗
珍惜資源

全部殺

納粹有繼承人啦

納粹係連我地都會殺埋wo

人哋淨係話種族清洗

咁你應該睇醫生

答唔到唔使夾格回架

種族清洗
珍惜資源

全部殺

納粹有繼承人啦

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%8D%A1%E7%88%BE%C2%B7%E9%A6%AE%C2%B7%E5%A5%A7%E8%A5%BF%E8%8C%A8%E5%9F%BA?wprov=sfsi1

我諗起呢個人
我捐海洋生物/動植物 保育
係因為人類對佢地唔住

對咩唔住,弱肉強食好出奇,你會唔會話d師子對d獵物唔住

如果要講弱肉強食,窮撚都冇權出聲反抗有錢人啵

弱肉強食=獵物比獅子食唔可以反抗? logic?

呢啲垃圾左膠圖…

咁你應該睇醫生

答唔到唔使夾格回架

種族清洗
珍惜資源

全部殺

納粹有繼承人啦

人哋淨係話種族清洗

納粹起初都話只會屠猶太人,結果係只要你有反對聲音,你都難以倖免於難

咁你應該睇醫生

答唔到唔使夾格回架

種族清洗
珍惜資源

全部殺

納粹有繼承人啦

納粹係R日本埋堆之前係諗住R國民政府
就算有閒錢要捐都捐番香港機構啦
東華三院、保良局都叫做服務香港人先
而且捐去第三世界 中間都唔知比人抽左幾多
睇見d港豬話助養左幾多件非洲鳩就嬲

保良局個d等於直接捐比支那民賤聯,代佢地多謝你先
細個捐過比佢地
呢加諗都好on9
佢地明知自己一日搵埋都唔夠食
好心就咪撚生
生完又話自己幾撚惨
捐錢比佢地剪丁丁就捐
同埋機構都唔知食幾多
得閒就印張相話佢地有水杯
心諗捐得果20幾蚊
會唔會吹到咁大
就算有閒錢要捐都捐番香港機構啦
東華三院、保良局都叫做服務香港人先
而且捐去第三世界 中間都唔知比人抽左幾多
睇見d港豬話助養左幾多件非洲鳩就嬲

保良局個d等於直接捐比支那民賤聯,代佢地多謝你先

捐乜撚丫,自high成班偽善撚,以為捐左就心安理得
細個捐過比佢地
呢加諗都好on9
佢地明知自己一日搵埋都唔夠食
好心就咪撚生
生完又話自己幾撚惨
捐錢比佢地剪丁丁就捐
同埋機構都唔知食幾多
得閒就印張相話佢地有水杯
心諗捐得果20幾蚊
會唔會吹到咁大

捐款就應該揀合適嘅人道組織,之前已經有巴打po過佢哋嘅行政費用所占比例

不過班唔捐嘅冷血撚係唔需要理,因為喺佢哋眼中扶助弱小就係錯
由細到大都有個疑問,除左香港之外,全世界都不停捐緊錢比非洲,非洲都仲未脫離到每60秒就有細路死既情況 除左係慈善團體食水深,或姐跟本純粹捐錢係解決唔到問題
由細到大都有個疑問,除左香港之外,全世界都不停捐緊錢比非洲,非洲都仲未脫離到每60秒就有細路死既情況 除左係慈善團體食水深,或姐跟本純粹捐錢係解決唔到問題

係解決唔到,好過乜都唔做咁解

解決唔到仲要繼續捐

咁你應該睇醫生

答唔到唔使夾格回架

種族清洗
珍惜資源

全部殺

納粹有繼承人啦

唔好亂up 希特拉係欣賞日本同中國文明

https://en.wikipedia.org/wiki/Honorary_Aryan

解決唔到仲要繼續捐

做左老子感覺良好,又向世界和平邁進一大步
Agger

解決唔到仲要繼續捐

咁又係既,就同而家香港一樣
反正都對抗唔到中共,乖乖哋做順民咩都唔做咪得囉
我好認同你哋呀

解決唔到仲要繼續捐

我好認同你哋呀

stfu la
死返去捐錢啦7頭

解決唔到仲要繼續捐

我好認同你哋呀

stfu la
死返去捐錢啦7頭

唔夠講就話人7頭,好驚驚
樓主,理念一致,讓座比大肚婆一樣諗法
你扑野果陣有無預我屌一下??你大肚就要我幫你手頂果一小部份責任?

冇人逼你捐錢,樓主係自己唔捐之外話埋捐既人

解決唔到仲要繼續捐

我好認同你哋呀

stfu la
死返去捐錢啦7頭

唔夠講就話人7頭,好驚驚

講兩句就驚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞