睇撚到叫人捐錢比非洲兒童就覺得好撚好笑

316 回覆
1448 Like 43 Dislike
當你睇住人地唔使做腳un un大撚把地方住仲有得無限扑野中出,跟住呢頭同我講叫我助養佢地,係咪痴撚柒線架,人地間屋分分鐘大過你生存空間大你十九幾倍呀港奴

係咪得我一個咁心理不平衡
AGGER

之前J2仲有個廣告成日食飯時間播, 屌你老母
AGGER

而家日日12點都會喺翡翠台嗰度播 次次都係我lunch time到播 見到入面啲細路好撚核突 冇哂胃口

姐係即係

死開肥絲 捉你返非洲比人輪咪解決曬生育問題囉
不過果邊d人屌唔屌狗我就唔撚知啦

條肥閪唔識學人教人
不嬲對佢啲「改正」都一笑置之
次次都答佢
不如捐比我
有無興趣聽我講半個鐘物競天擇 ?
AGGER

而家日日12點都會喺翡翠台嗰度播 次次都係我lunch time到播 見到入面啲細路好撚核突 冇哂胃口

捐錢根本解決唔到問題
唔明點解仲有人會捐
負皮撚不願入黎嘈
早幾日我都諗過點解要比錢養班細都唔幫佢地絕育
連登仔好恐怖
我捐海洋生物/動植物 保育
係因為人類對佢地唔住

對咩唔住,弱肉強食好出奇,你會唔會話d師子對d獵物唔住

如果要講弱肉強食,窮撚都冇權出聲反抗有錢人啵

社會上事實唔係有錢人玩哂咩 法律唔係保障有錢人架咩
班友都痴撚線㗎,唔捐唔緊要,唔代表非洲人係抵死

如果窮係原罪,咁八成連登都死得啦
有冇懶人包講解下邊d慈善機構係為香港人,邊d係為非洲撚或大陸山區?
班友都痴撚線㗎,唔捐唔緊要,唔代表非洲人係抵死

如果窮係原罪,咁八成連登都死得啦

唔捐唔緊要?
屌你老味d宣傳 夠膽死話 試想像你個仔係其中一位
咁撚樣博同理心
含撚啦
唔撚識用套?
窮又要生 佢六合彩都買唔撚到啦
講呢d
拎連登仔同第三世界人比
第三世界 戰亂 病
乜乜77 連發圍機會都無
你傻撚左?
我都好想無限中出完, 然後有人捐錢幫手養下仔女

每一季寄番張明信片比佢又點話
捐完錢比佢地,到佢地大個左 一係做海盜 一係去打內戰
絕對覺得嗰啲組織係生意黎
香港班毒撚做牛做馬廿幾三十年仲係處
佢班黑撚出世就有閪屌 仲要唔洗用套
佢扑野爽完我地賣單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞