睇撚到叫人捐錢比非洲兒童就覺得好撚好笑

316 回覆
1448 Like 43 Dislike
香港人 大部份樓都未撚買得起屌你老味仲叫人捐錢
比你班連用安全套都唔撚識既窮第三世界垃圾
笑撚左 姐係你爽撚完要我地埋單?
仲懶係做善事咁
屌你老味 窮人生仔死全家既概念係人都識
仲要係非洲 屌你老味 上進空間都無啦
巴不得呢班撚樣窮到無野食死撚曬
正皮
係AGGER
屌你老味
真係捐安全套都曬
由佢地自生自滅就岩
就算有閒錢要捐都捐番香港機構啦
東華三院、保良局都叫做服務香港人先
而且捐去第三世界 中間都唔知比人抽左幾多
睇見d港豬話助養左幾多件非洲鳩就嬲
果d懶好心組織 乜撚野樂施會果d
比撚曬非洲d瘦到仆街既小朋友相出黎
怪就怪佢老母啦
你話我每捐50蚊你捉一個去打靶就差唔撚多

姐係即係

死開肥絲 捉你返非洲比人輪咪解決曬生育問題囉
不過果邊d人屌唔屌狗我就唔撚知啦
如果佢叫人地每個月捐幾十,一百左右都ok既 我諗幾十蚊都對生活冇乜影響既
太多就不了
真係駁唔到
如果佢叫人地每個月捐幾十,一百左右都ok既 我諗幾十蚊都對生活冇乜影響既
太多就不了

倒錢落海,每月幾10養班行政人員d錢都係返到
太多就不了

你嘅一百幾十,等同支持永續窮人生仔
講得好,成班生番冇嘢做日日扑嘢生埋幾百件要人地去捐錢養,諗出嚟嘅人係咪傻撚咗,捐錢只係助長呢班土人繼續扑嘢生個仔出嚟等人助養,惡性循環,應該閹哂啲生番就真
根本非洲就唔應該有人
比返啲生存空間啲野生動物
屌你老母好撚有道理,以前我咁同人講比人屌到仆街話我冷血無人性
捐錢俾香港後生仔好過啦
同樣班有錢佬都希望你地班港豬窮撚死撚哂佢好過,唔明白點解你地要出世,真係五十步笑百步
點解仲唔閹哂班人
投胎做人好辛苦 一個唔小心投撚左去非洲你話幾撚慘
駁唔到
我捐海洋生物/動植物 保育
係因為人類對佢地唔住
同樣班有錢佬都希望你地班港豬窮撚死撚哂佢好過,唔明白點解你地要出世,真係五十步笑百步

點會
冇窮人做勞動力
邊個服侍佢地

有錢佬心諗:冇窮撚邊有人掃街倒屎倒尿做工人做奴隸
計我話全人類都死撚哂佢最好,俾返啲空間動物同植物

姐係即係

sorry啊 我睇左好多個po都見到你
但我真係忍唔住black鳩你
叫你簽個名嗰班人,從中都食左唔少
所以覺得班人直頭阻住條路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞