[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [3] 可唔可以俾我訓到5月12號先醒

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
起碼有得坐下火爐邊都好成日周圍踎
岩岩重玩多次dlc英傑之詩
每次睇到最後張相個回憶個心都拿住拿住
D戰友死左成百年 得公主獨自支撐
個game真係好有代入感
Zplatoon
既然返到古代,可唔可以大發慈悲畀我哋時光倒流返去救隊友

成日有人話劇情寫得差/好薄,真係得啖笑
只係公主個描寫,我覺得係歷代最好
無玩過個d咪話普通勇者救公主故事
畀我哋救啦
忍痛割愛動森版
已經訂咗王國之淚主機
雖然都係救公主套路
但個手法好吸引到人繼續玩落去
之前冇玩過薩爾達系列
第一次玩真係好似林克冇曬記憶咁一頭霧水
玩玩下慢慢愈知愈多野 好想知100年前發生左咩事
然後玩到一半覺得好孤獨 以前d朋友死曬 剩係靠回憶回顧 得自己一個冒險救世界
好代入個角色
其實我覺得AoC劇情麻麻而且有Bug
不過用黎彌補下遺憾係幾好,而且呢款無雙玩落都幾爽快
冇講明行貨就可能有水貨
我就打晒神獸,未打ganon
一樣都係過唔到中級
點解巴打們話中級、高級易啲
而家去拎緊dlc 所有裝就去玩英傑

玩極都有嘢發掘嗰種感覺 真係好神奇
仲要2017年到而家
真係好玩
之前買咗DLC 都無玩到 頂唔順而家即刻開返嚟玩先
雖然係系列傳統但我覺得link唔會講野真係有D可惜
如果佢會講野就可以好似更加直接咁表達自己感受
失左憶剩係知要係呢片大陸度尋求拯救世界既方法
每次搵到野勾起小小記憶都係諗起D死左既人
得卓拉族D人有咁長命記得自己
所以攞返記憶之後理論上link應該好鐘意返去果度坐下
劍煉要記得搵齊寶箱攞齊武器
中級同高級啲武多到有淨唔駛點慳
請問下,囉左消費券想買switch old,去邊到買最平
[Switch / PS4 / XBox] 黃藍黑Game舖大集合 (2)
https://lih.kg/qmRgihX
#494 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞