[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [3] 可唔可以俾我訓到5月12號先醒

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
https://youtu.be/jM9NUS7lQEo

係咪講緊呢個呢個真係好閪
想講有個streamer smallant 本身好skilful 撚到隻game好smooth,但nuzlocke challenge竟然死係呢到
如果想訂王國之淚版主機 有無話邊度訂會穩陣啲準時拎貨?
屌呀
ok 便利店app 咪有
買左隻驚一星期都無 開左25座廟
睇黎今晚要去做下主線
有冇人同我一樣諗住買完正版,用yuzu玩算?
話說終於打完4神獸,可以打加農,你地用咩裝打?我大妖精泉都係開左三個
用自己個身都得
拎左蠻族裝之後幾乎冇換過
加農唔勁,唔洗準備太多
而且個城入面都有裝執
買左dlc.用影子link既裝去同佢鬥邪惡
入城緊係用發光大師劍
如果你鐘意嘅話
可以試下玩之前幾代
因為BotW個open air系統限制左啲解謎
以解謎黎講以前啲作品比較好玩
天劍天望神殿個粒眼卡左我半個鐘
但無睇攻略解到好有成就感
btw雪球果個神廟出面有筆記提示解法
點解咁多人都怕數星座個神廟,我入到去幾秒就get到
可能真係見仁見智講feel
每個人識既野都唔同
依個就係zelda 既自由之處
同一個廟解法都可以有偏門
好早期有個波波行迷宮
我係反轉塊板行平路嚟解
天空之劍要用joycon玩
因為左手係盾 右手係劍
呢種沈浸式體驗係幾好玩
但前提係joycon唔好壞
喺加拿大今日落訂,好想快啲到12號
呢個我都卡咗一段時間,本身差啲放棄,最後好負碌入到
仲有女兒國有個任要偷聽啲女講暗號入間Club
個個又係痴撚線 智力大王…

其實經過雪球解得多廟個人係進步咗好多,大多數都會理解個思維。

但異度神劍個個任真係暫時都未明,仲未知咩叫大橋嘅中央

有冇手足知,可唔可唔俾答案下講啲貼士等我容易啲理解
舊既zelda dungeon仲難解,不過解左就好有滿足成,真正符合擁有力量、智慧、勇氣既勇者
解唔掂即係你未夠資格救公主拯救世界。
去左全Hyrule最大果座橋未
再留意番時間,會見到啲野架啦
有無人未玩爆第一集但會照玩第2集

無動力攞番出黎玩…
我仲諗住要準備好多嘢先打添,咁我今晚爆埋佢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞