[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [3] 可唔可以俾我訓到5月12號先醒

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
天空劍
然後 join nso +
煲返a link to the pass同時之笛
用劵第二隻唔知換咩game好,日版又冇無雙
一年限期,擺住先囉,可能又會突然爆隻大作出黎
有冇預購鋪頭推薦?
每日問題等game出Day 5: 你想整咩武器/材料組合?
Wii 版Tp 係我第一隻玩嘅Zelda 雖然當年玩日文 唔係好明劇情 已經覺得好正 之後出嗰啲每一集都有玩除咗wiiu 嗰隻
打算Totk 都係normal 玩咗先
玩master mode 啲有趣殺法完全r痕
黃昏嘅Midna係我Zelda最愛女角,成套嘢嘅真正女主
GC Wii WiiU三代版本都買齊,原本諗住switch都會翻炒多次 而家個勢似會斷纜
應該唔會斷啦
任記MARIO果邊KEEP住年年有GAME出,
兩隻新中間夾住一隻移植/重製
ZELDA應該都會咁做
不過一定係王國之淚後一年兩年既事
一個link玩3集咁多?
我估會推進一個時代
重玩緊,入左卓拉區域
收到米法親手整的衫
發動暗黑推post法?
Totk master mode應該好似上集咁要等DLC?
如果一開波就有應該會直接玩master mode
邊度可以訂典藏版
除咗ok
宜家出面既價同ok差唔多
ok晏晝睇仲有 宜家都無了
中級第三關一開波就要盾反隻機械人?
成日飛起比佢裸射 射到滿滿
我要求唔多,totk 比返米法件衫我就夠
第3層定第4層?
第4層嘅話識盾反係最快,怕就慢慢磨
https://youtu.be/N3QVfzHn-ps?t=246
我第一隻Zelda係時之沙漏
覺得係少數真係有充分利用哂NDS所有功能既RPG
好正(係爬個塔真係好火滾
薩爾達除左橫向個隻
都冇咩邊隻係唔正
nintendo fb page
原來XB3DLC要出了
Monolith都幾忙,唔知之前俾老任拉左幾多人幫忙整TotK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞